m72story Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 Salutare posed un atas Duna si il schimb pentru unul de M72, de preferat ca starea atasului sa fie relativ identica cu al meu, sunt deschis si la alte oferte . 0724 558 495 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 Hmm..la ce-as putea pune atasul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 La Mazda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 (editat) Poate la Mercedes..oricum, cred ca poti sa inchizi topicul, atasul paraseste Bucurestiul. Si oare cum i-o sta la Sahara cu asa ceva? Sau sa-l pun la ijpp? Editat Octombrie 31, 2011 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Noiembrie 1, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2011 Atasul si-a gasit ginerica un Awo la Ploiesti iar eu m-am ales cu un motor de M Sa auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate