Altair Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 M-a impresionat cu adevarat individul asta, nu neaparat pozitiv. A plecat din Finlanda in Germania la intalnirea Rocketilor cu sotia pe mobra, doi copii de 2 ani si jumatate si un an in atas si cortul si bagaje in remorca. Craaaazyyyyyyy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 mda , impresionant , insa vehiculul asta cam strica placerea de a merge cu o motocicleta , zici ca-i trailer , ii trebuie afis cu "gabarit depasit" oare cat de manevrabil ar fi prin Bucuresti la o ora de varf ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Octombrie 26, 2006 Autor Share Postat Octombrie 26, 2006 mda , impresionant , insa vehiculul asta cam strica placerea de a merge cu o motocicleta , zici ca-i trailer , ii trebuie afis cu "gabarit depasit" oare cat de manevrabil ar fi prin Bucuresti la o ora de varf ? ce are motociclismul cu mersul in Bucuresti la ora de varf? imi scapa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Nu ma mira ca el a facut chestia asta. Ma mira ca a acceptat nevasta. Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 Pai nevasta a acceptat tocmai pentru ca el a facut asta Ansamblul asta pare mult mai sigur decat o motocicleta, oadata, si apoi iti si ofera posibilitatea sa iti asiguri un anumit confort la drum. Asa ceva mi-ar place sa am si eu [nu stiu cat l-as folosi, insa!] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 ala e un triumph rocket III cu motor de 2,3 litrii.cred ca are un cuplu de tragi si un tir dupa el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 oricum jumate din remorca aia bat la pariu ca era plina de pampers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 no shit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate