asdfghjk Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 sezonul e dus, nu prea mai e de mers cu motorul. ma gandeam care aveti si 4 roti nu numai doua poate iesiti in we colo-colo. eu incep sezonul automobilistic de weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 Am conserva dar nu prea am liber simbata si duminica , ca de , munca in restaurante e grea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 (editat) Este!.... Pe unde vrei sa mergi, Doru? As da o fuga la Tg Secuiesc sa vad cum e cu gulasul ala Tebuie sa pun anvelopele de iarna si nu stiu daca rezolv pana in wknd Editat Noiembrie 7, 2011 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Noiembrie 7, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2011 eu le-am pus zilele trecute. budapesta, chiar viena cateva ore, 3 zile plecarea duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 io am masina de o luna , ca de , daca e bebe trebuie plimbat cu masina nu cu mobra , si ce sa iau ieftin , cu 1500 , am gasit un pasat din 94. motor 2.0 gt , benzina. full. incerc sa o folosesc cat mai putin , doar cand e musai , consuma cat o racheta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Merzan din 86 pe motorina , motor de 2000 , dar consuma putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Interesant.Excursii, dar cu masina .Grupuri de masini sau oameni care vor sa se combine la costul calatoriei.Sunt convins ca multi au masini,dar,in general ,omul pleaca doar cu familia sau cu prietenii sau apropiatii .De aceea topicul poate parea un pic neinteresant. Pe de alta parte ,unii nu au posibilitati sa mearga si iarna, iar unii nu pot baga in masina straini. Lumea repara la mobre sau strange bani pentru o geaca ,o cagula,un kit de lant etc..Acum a devenit "civil".Nu mai este ciudatul cu cagula ,tipul cool de la semafor la care lumea se uita .Pentru multi sezonul excursiilor s-a terminat.E un om normal intr-o masina mai mica sau mai mare.Pentru multi masina este doar un mijloc de transport de tip A-B.Iubirea adevarata este mobra ,ca doar ea misca sufletul. Dupa parerea mea este un indemn la "apropiere" pentru tot anul .Sa ajunga lumea cu masinile si acolo la masa sa se vorbeasca de motociclete.Sa se intalneasca lumea la City Mall OMV si sa plece mai departe.Straini de pe forum.Poate parea simplu dar nu este. E doar parerea mea la modul general. Personal iubesc ambele fenomene si masina personala a fost aleasa strict pentru ca imi place si imi pune un zambet pe fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate