Sari la conținut

Motociclisti automobilisti


asdfghjk
 Share

Postări Recomandate

Este!.... Pe unde vrei sa mergi, Doru? As da o fuga la Tg Secuiesc sa vad cum e cu gulasul ala :rolleyes: Tebuie sa pun anvelopele de iarna si nu stiu daca rezolv pana in wknd :scratch:

Editat de Lancelot
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

io am masina de o luna , ca de , daca e bebe trebuie plimbat cu masina nu cu mobra , si ce sa iau ieftin , cu 1500 , am gasit un pasat din 94. motor 2.0 gt , benzina. full. incerc sa o folosesc cat mai putin , doar cand e musai , consuma cat o racheta :))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Interesant.Excursii, dar cu masina .Grupuri de masini sau oameni care vor sa se combine la costul calatoriei.Sunt convins ca multi au masini,dar,in general ,omul pleaca doar cu familia sau cu prietenii sau apropiatii .De aceea topicul poate parea un pic neinteresant. Pe de alta parte ,unii nu au posibilitati sa mearga si iarna, iar unii nu pot baga in masina straini. Lumea repara la mobre sau strange bani pentru o geaca ,o cagula,un kit de lant etc..Acum a devenit "civil".Nu mai este ciudatul cu cagula ,tipul cool de la semafor la care lumea se uita .Pentru multi sezonul excursiilor s-a terminat.E un om normal intr-o masina mai mica sau mai mare.Pentru multi masina este doar un mijloc de transport de tip A-B.Iubirea adevarata este mobra ,ca doar ea misca sufletul.

 

Dupa parerea mea este un indemn la "apropiere" pentru tot anul .Sa ajunga lumea cu masinile si acolo la masa sa se vorbeasca de motociclete.Sa se intalneasca lumea la City Mall OMV si sa plece mai departe.Straini de pe forum.Poate parea simplu dar nu este.

E doar parerea mea la modul general. Personal iubesc ambele fenomene si masina personala a fost aleasa strict pentru ca imi place si imi pune un zambet pe fata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...