marcel_tm Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 N-am gasit un topic destinat vanzarii de piese de "japoneze vechi",asa ca postez aici .De vanzare: Plus piesele de la inca un motor,fara carter.Pret 170 euro,negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Eu zis ca niste detalii in plus de genul: - Stare acte (poate cineva e interesat daca are sau nu poate fi un plus) - date de contact ar fi binevenite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Noiembrie 10, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2011 Eu zis ca niste detalii in plus de genul: - Stare acte (poate cineva e interesat daca are sau nu poate fi un plus) - date de contact ar fi binevenite. Date de contact sunt in semnatura mea....Acte,daca foloseau la ceva,le mentionam,dar,cum singurele acte sunt cele vamale,de import(pe bucati-cadru si motor),nu merita aduse in discutie.E doar o dovada pentru cei interesati de piese ca nu sunt furate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 pomana...... un sac de piese la pret de nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Noiembrie 15, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2011 Vandut . Se poate inchide topicul . Multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate