TNG Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 Mufa aba 4 pini 2 ocupati k1 k4 intre cei doi. Mufa alba 6 pini 4 ocupati k5 k11 intre cei doi pini din stanga randul de jos si sus cum tii mufa cu fata la tine si pinul de blocare mufa in sus. Atentie ! Pentru k5/k11 daca nu esti sigur ca ai inteles ce trebuie sa faci renunta pentru.ca ai acolo si transmisia de date,si daca o sa gresesti este cam nasol cu ECU Si da,Codurile vor fi afisate in ordine crescatoare doar daca sunt active! La k5/k12 ai posibilitatea cu testerul sa vezi si in istoric,cum cat si de ce au aparut plus date live pe care trebuie sa le interpretezi.......daca stii! Am uitat...valabil pentru toata gama Suzuki! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gaa Postat Noiembrie 13, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2011 Mufa aba 4 pini 2 ocupati k1 k4 intre cei doi. Mufa alba 6 pini 4 ocupati k5 k11 intre cei doi pini din stanga randul de jos si sus cum tii mufa cu fata la tine si pinul de blocare mufa in sus. Atentie ! Pentru k5/k11 daca nu esti sigur ca ai inteles ce trebuie sa faci renunta pentru.ca ai acolo si transmisia de date,si daca o sa gresesti este cam nasol cu ECU Si da,Codurile vor fi afisate in ordine crescatoare doar daca sunt active! La k5/k12 ai posibilitatea cu testerul sa vezi si in istoric,cum cat si de ce au aparut plus date live pe care trebuie sa le interpretezi.......daca stii! Am uitat...valabil pentru toata gama Suzuki! ok,ms mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Mufa aba 4 pini 2 ocupati k1 k4 intre cei doi. Mufa alba 6 pini 4 ocupati k5 k11 intre cei doi pini din dreapta randul de jos si sus cum tii mufa cu fata la tine si pinul de blocare mufa in sus. Atentie ! Pentru k5/k11 daca nu esti sigur ca ai inteles ce trebuie sa faci renunta pentru.ca ai acolo si transmisia de date,si daca o sa gresesti este cam nasol cu ECU Si da,Codurile vor fi afisate in ordine crescatoare doar daca sunt active! La k5/k12 ai posibilitatea cu testerul sa vezi si in istoric,cum cat si de ce au aparut plus date live pe care trebuie sa le interpretezi.......daca stii! Am uitat...valabil pentru toata gama Suzuki! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilotunebunu Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 am o intrebare pt TNG (vad ca esti as in mecanica si ai multa experienta ,intrucat nu merge sa iti trimit pm ,ai idee daca zx10r 2008 au ceva probleme sau anumite defecte specifice ?pentru ca as dorii sa achizitionez unul ,este pusa intrebarea si la posesori de zx10 da nu a raspuns nimeni.scuze de offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 Incearca acum un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gaa Postat Decembrie 8, 2011 Autor Share Postat Decembrie 8, 2011 up up a mai avut cineva problema asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 ok,dar cum fac sa imi apara codul?din cate am mai auzit imi trebuie un fir, care va trebui introdus intr-o mufa ,dar nu stiu care mufa, undeva sub sheaua pasagerului... va rog sa ma lamuriti sipe mn.nu m-am bagat pana acum la treaba asta,pt k mie imi suna a scurt circut gen sper sa nu ma fac de ras ,dar vreau sa mai invat si eu cate cva (dak nu pot sa ma mai dau cu ea,makar sa fac practica ) ) si dak am mai multe erori mi le va afisha pe toate? Deja gramatica limbii romane te-a facut de ras mai mult decat credeai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gaa Postat Decembrie 8, 2011 Autor Share Postat Decembrie 8, 2011 Deja gramatica limbii romane te-a facut de ras mai mult decat credeai. man ,dak nu ai altcva mai bun de facut decat sa urmaresti greselile gramaticale ale unora si a altora mai bn fluiera! uimeste-ma ,unde e gresit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gaa Postat Ianuarie 14, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2012 man ,dak nu ai altcva mai bun de facut decat sa urmaresti greselile gramaticale ale unora si a altora mai bn fluiera! uimeste-ma ,unde e gresit? gata oameni buni,mi-am rezolvat problema era din cauza bobinei de inductie 2... am scapat de o grija imi statea pe ficat va multumesc ca mi-ati fost aproape si ati incercat sa ma ajutati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate