ianachim Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 daca nu e zloata/gheata/umed care pe unde se baga la un drum ........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
retarfrenu Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 eu, dar nu prea departe, sunt low on cash si cam friguros din fire...oricat m-as imbraca de gros. pana pe la targoviste ar fi ok, sa zicem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 6 grade maxima..e prea frig pentru mine, sezonul e cam over. Dar plimbare placuta daca plecati, recomand Valea Doftanei, si frumos si aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 (editat) De frig nu-mi este teama, umezeala pe sosea cu frigul de afara poate pune probleme. Eu ma duc pe Siriu, prin Valea Doftanei, la Bradet incerc sa fac stanga sa vad parcul de zimbrii si de mistreti dupa care continui spre Zizin daca drumul e practicabil, daca nu, ma intorc si o iau pe DN spre Buc. Asta maine, duminca e de relaxare ptr mine, nu plec nicaieri. Sa aveti drumuri bune pe unde mergeti, care mai mergeti. Editat Noiembrie 11, 2011 de phantom21042003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 De frig nu-mi este teama, umezeala pe sosea cu frigul de afara poate pune probleme. Eu ma duc pe Siriu, prin Valea Doftanei, la Bradet incerc sa fac stanga sa vad parcul de zimbrii si de mistreti dupa care continui spre Zizin daca drumul e practicabil, daca nu, ma intorc si o iau pe DN spre Buc. Asta maine, duminca e de relaxare ptr mine, nu plec nicaieri. Sa aveti drumuri bune pe unde mergeti, care mai mergeti. Misto traseu, si eu vroiam sa o iau din V Doftanei spre Cheia miercuri dar m-a avertizat un nene de acolo ca e impracticabil pe sport-touring asa ca singura varianta a ramas sa revin pe dn in Comarnic. Sunt curios cum te-ai descurcat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 12, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2011 pana nu vad meteo diseara nu stiu ce fac dar sigur pana la ploiesti ajung sa beau o cafea cu vienezul... fie pe dus fie pe intors oricum plecarea e pe la un 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 pana nu vad meteo diseara nu stiu ce fac dar sigur pana la ploiesti ajung sa beau o cafea cu vienezul... fie pe dus fie pe intors oricum plecarea e pe la un 10 suna-ma cand pleci vienezul e acasa ? dau eu cafeaua ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 12, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2011 suna-ma cand pleci vienezul e acasa ? dau eu cafeaua ! DA DA NU la meteo a zis GAZZZZZZZZ pana unde dau de LAPOVITA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 (editat) Scuze Cristi de poluare topic. Concluzii: drumul uscat, peisaje frumoase, soare cu dinti, temperaturi de la -5 la +1. Zimbrii sunt la locul lor, cerbii si caprioarele la fel, iar eu linistit pana saptamana viitoare cand trebuie sa bag la vena din nou. Editat Noiembrie 12, 2011 de phantom21042003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_bra Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 daca ma primiti as merge si eu la o tura (poate ultima din acest sezon)de unde este plecarea? adi_bra id de mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 13, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2011 10.15 benzinaria mol otopeni imediat dupa mc donalds Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 10.15 benzinaria mol otopeni imediat dupa mc donalds si apoi unde Tanti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 13, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2011 si apoi unde Tanti ? ploiesti bv bv daca mu.i zapada te sun cand plecam dim MOL asfalt super aderent buc campina valea doftanei comarnic buc cat sa te bucuri de drum si sa nu te plangi de frig poze acasa ca siteul asta nu primeste de pe iphone.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 Am iesit si eu pe urmele lui Ianachim pentru ca n-am ajuns la 10.30 la Mol, dar am dat de K-ul lui 1200, "under cover". Un copil care-i pazea "calutzul", mi-a spus ca stapanul isi pierduse "dovleacul" in timp ce vindea kilometri ca sa faca bani sa plombeze gaurile din centura pentru a nu mai "cadea" motociclistii-n pacatul urii si a prostiei. In final, am ajuns cu bine acasa, asfalul a fost uscat si aderent, ceea ce va doresc si voua! corectez: "asfaltul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 13, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2011 Am iesit si eu pe urmele lui Ianachim pentru ca n-am ajuns la 10.30 la Mol, dar am dat de K-ul lui 1200, "under cover". Un copil care-i pazea "calutzul", mi-a spus ca stapanul isi pierduse "dovleacul" in timp ce vindea kilometri ca sa faca bani sa plombeze gaurile din centura pentru a nu mai "cadea" motociclistii-n pacatul urii si a prostiei. In final, am ajuns cu bine acasa, asfalul a fost uscat si aderent, ceea ce va doresc si voua! corectez: "asfaltul" 1. poze ca dovada... 2. daca ai fi dat tel te asteptam 3. iar umblii cu calul" vopsit? pai eu am jenti spitate ... mosule 4 de unde ai furat husa de cacavaler' templier? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 Ai nota 10 de la mine ca stii de gluma, pana la urma esti un baiat bun. PS. Moto cu husa de cavaler "pazeste" intrarea la Cetatea Rasnov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate