Old Rider Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 Desi anvelopele actuale ar mai merge,in conditiile de afara nu prea mai au aderenta,poate si pentru ca au cam 6 ani,presupun ca s-a intarit cauciucul. Ce mi-ati recomanda sa cumpar si ce dimensiuni?Acum am pe fata Michelin 120/70/17 iar pe spate 180/55/17.Pot pune de 200 pe spate?Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 Pune gume de iarna ...ce drac de aderenta sa mai ai cu mobra pe o vreme de asta,la Timisoara azi era alb pe jos,de acum incolo mobra sta la garaj,de abia mai tii conserva pe asfalt acum...dar o mobra ...faza cu 200 pe spate e ca si cu frectia la picior de lemn pe timp de iarna,daca tot vrei sa iesi si pe ger lasa guma mai moale si circula cu grija mare,poti pune si o dimensiune de 200 dar vezi ce fel de janta ai caci astfel guma aia o sa stea pleostita,si eu am pus pe spate o guma mai lata,arata mai bine dar pe curbe nu mai jonglezi ca si ca cea care e trecuta in talon...dar te inveti!Numa bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Rider Postat Noiembrie 23, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2011 Pune gume de iarna ...ce drac de aderenta sa mai ai cu mobra pe o vreme de asta,la Timisoara azi era alb pe jos,de acum incolo mobra sta la garaj,de abia mai tii conserva pe asfalt acum...dar o mobra ...faza cu 200 pe spate e ca si cu frectia la picior de lemn pe timp de iarna,daca tot vrei sa iesi si pe ger lasa guma mai moale si circula cu grija mare,poti pune si o dimensiune de 200 dar vezi ce fel de janta ai caci astfel guma aia o sa stea pleostita,si eu am pus pe spate o guma mai lata,arata mai bine dar pe curbe nu mai jonglezi ca si ca cea care e trecuta in talon...dar te inveti!Numa bine! La noi inca mai sunt 5-6 grade,e uscat pe jos si,cum am venit din voiaj abia pe 08-10, n-o bag nicicum la iernat pana nu ninge!Multa bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 Desi anvelopele actuale ar mai merge,in conditiile de afara nu prea mai au aderenta,poate si pentru ca au cam 6 ani,presupun ca s-a intarit cauciucul. Ce mi-ati recomanda sa cumpar si ce dimensiuni?Acum am pe fata Michelin 120/70/17 iar pe spate 180/55/17.Pot pune de 200 pe spate?Multumesc. De ce vrei sa pui 200? Numai cresti consumul si inrautatesti manevrabilitatea, in schimb da, creste putulica. Desi janta cred ca te alsa, nu o sa poti pune guma mai lata de 180 din cauza tijei care tine etrierul spate, numai poate daca te apuci sa o ciobanesti pe aia. Nu stiu, poate sa improvizezi una mai lunga si sa o curbezi in zona in care ar freca cauciucul. Insa nu cred ca merita efortul, plus ca repet, o sa fie o aventura sa il conduci, nicidecum placere. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 De ce vrei sa pui 200? Numai cresti consumul si inrautatesti manevrabilitatea, in schimb da, creste putulica. Desi janta cred ca te alsa, nu o sa poti pune guma mai lata de 180 din cauza tijei care tine etrierul spate, numai poate daca te apuci sa o ciobanesti pe aia. Nu stiu, poate sa improvizezi una mai lunga si sa o curbezi in zona in care ar freca cauciucul. Insa nu cred ca merita efortul, plus ca repet, o sa fie o aventura sa il conduci, nicidecum placere. Bafta. Manevrabilitate zero, cuc maxim, consum de 10 litri si o galeata. 190 e posibil sa iti incapa pe langa tija. Daca vrei sa ii pui de 200 schimba si janta. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate