Purghy Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 Cine vrea o excursie la Curtea de Arges sa fie maine dimineata (28.10.2006) la 8 la Arc. Se pleaca la 8:30. Viteza de croaziera 110. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 Mergeti pe autostrada sau pe drumul vechi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 27, 2006 Autor Share Postat Octombrie 27, 2006 Stabilim maine dimineata. Cred ca la dus vom alege autostrada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 pe la 10.30 de la Petrom Militari pleaca lume spre Vidraru. poate ne intilnim prin Curtea de Arges Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 28, 2006 Autor Share Postat Octombrie 28, 2006 9:30! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 Azi-noapte nu a mers forumul, aÂşa că nu am apucat să văd topicul. Abia acum plec Âşi eu acolo cu niÂşte treabă, puteam merge împreună. Altă dată Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 Tocmai ce vam vazut azi veneam de la rm valcea cu o duba si vam salutat cu faru si vam si claxonat, k intre prieteni, nuh k motociclisti ne numim cu totii, nu stiam unde pleaca atata lumea, au fost cam 3 grupuri de fro 7-8 motoare, sa ne ziceti cum a fost, bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate