Jump to content

Baxxter

Super Membru
 • Content Count

  1,936
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Baxxter

 • Rank
  spoonman

Contact Methods

 • Yahoo
  0730654777

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2002
 • Motocicleta
  BMW / Benelli / IJ49
 • Numar Moto
  inmatriculate toate

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Kawasaki Balius 250 / Yamaha FZR 400 / Suzuki GSXR 750 / Generic XOR 50 / BMW F650 / Honda CBR 600 / Honda Silverwing 600/ Benelli Tornado 900 TRE / IJ 56 / IJ 49 / Suzuki GSXR 600 SRAD / BMW R1200GS

Recent Profile Visitors

1,073 profile views
 1. Raul, ești poponaut de-asta de generație nouă, care se pensează, vapeaza, bea cu paiul și umblă în blugi cu elastan?
 2. Știu că nu-ți convine dar daca adevăratul tau motiv e educația copilului, da-l la o grădiniță privată. Nu e pierdut anul, cu siguranță găsești loc și acum. La grădinița de stat doar îl parchezi câteva ore, nu va învăța mare lucru. In schimb va fi abuzat și psihic și fizic.
 3. https://m.olx.ro/oferta/elevator-motociclete-draper-IDaYr2n.html#position=2&page=1 https://www.autovit.ro/anunt/elevator-hidraulic-moto-cric-hidraulic-motociclete-450-kg-1000lbs-rampa-206x55cm-ID7Gz6fM.html https://m.olx.ro/oferta/elevator-hidraulic-pt-motociclete-blocaj-roata-fata-450kg-negru-gb2209-ID8UetD.html#position=7&page=1 Astea ce căcat au? Nu-s ce vrei?
 4. Pe OLX, te-ai uitat, măcar așa de curiozitate? Nu de alta dar ai câteva zeci de oferte acolo.
 5. Baxxter

  Ghete late

  Mă bag și eu în seamă: am o pereche fix modelul postat de luv, masura 45. I-am purtat de cel mult 5 ori, apoi mi-am luat cizme de cross. Daca te avantajează și sunt ce trebuie, ne înțelegem rezonabil.
 6. Băieți, dacă n-aș fi desfăcut zeci de carburatoare în viața asta parca v-as crede. Dacă ai norocul să-l îneci cum trebuie se lasă cu dat bujia afară. Poate astea cu decompresor sunt mai deștepte. Pe mine voodoo gen 3 pedale cu decompresorul tras, a patra pedala doar jumate și a cincea full să pornească nu mă încântă. Mai ales când nu pornește la a cincea și se repeta procedura magică.
 7. De ce vreau injecție? Simplu. Sunt începător in off-road. Anul asta am ieșit prima oară in off. Si la fiecare ieșire am pus-o pe jos. Carburația are prostul obicei că se îneacă când pui mobra într-o rana. Și nu am chef să mă rog de ea sa pornească după ce o ridic. Am avut din 2001 in 2009 carburator pe diverse mobre. Se îneacă, pleacă când vor ele, pe frig fac nazuri, etc. Săptămâna trecută am văzut 5 motociclete, cam tot ce era pe olx in buget. 2 pe carburator. Sa mai spun că nici una dintre ele nu a pornit nici cu bătaia la 8 grade afară? Nu-mi trebuie așa ceva.
 8. Nu e panică, am motocicleta de asfalt. Asta de enduro e moft (nu că cealaltă nu ar fi). Dacă găsesc ce vreau cumpăr, dacă nu..... mai vedem.
 9. Mulțumesc frumos pentru oferta. Daca nu greșesc e carburație, deci iese din discuție. Oricum nu as cumpăra un vehicul fără CIV eliberat de RAR.
 10. Asta zic și eu. Până la primăvară are timp să sară. La fel cum și eu am timp sa mai strâng bani.
 11. Aia vreau. Enduro mai ușurel. CRF, DRZ, WR, etc. Injecție, pornire buton, cel mult 450 cmc. Acum că am lămurit asta, ar trebui sa fie oferte la 3000 euro. Iar eu nu mă grăbesc, iarna e lungă.
 12. Am văzut cam tot ce era pe OLX in zona București. Toate sunt motociclete supraevaluate. Parcă nu as bate jumătate de țară să mă întorc cum am venit. Daca mai pun o mie peste 3000 fac un efort și pun 2 și iau CRF250L nou. Dar nu asta caut.
×
×
 • Create New...