SUN_83 Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 (editat) In asteptarea zapezii, am mai tras mata de coada pe malul Dunarii, ar fi fost pacat de cele 14 grade sa nu ne bucuram de ele...traseul a fost scurt dar ca de obicei a inclus de toate, plecare la 10 din Bucuresti, escala la Giurgiu pentru cafea, urmeaza malul Dunarii mai pe langa apa, mai pe langa dig, Zimnicea si acasa. Pe la ora 19 ma bucuram de inca 270 de km inregistrati pe bord. Sa vina o data zapada! Editat Decembrie 5, 2011 de SUN_83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 Bravo, bravo, imi pare rau ca nu am mai venit... in schimb, cand m-am "refacut" am plecat ceva mai la deal decat vorbisem imi permit sa-ti "poluez" topicul cu 2,3 poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 oare ce se poate compara cu o padure de foioase de la campie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 Frumoasa cursa felicitari. Spre Zimicea nici eu nu am ajuns dar mai este timp. Ce rau i-mi pare ca nu am putut merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Decembrie 10, 2011 Autor Share Postat Decembrie 10, 2011 Ei, ai inca o sansa maine! se anunta vreme buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate