Turist Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 Salutare tuturor, Am nevoie de un ghidon de KTM 990 Adventure. La KTM Pipera au la pret de 650lei, si cred ca e cam scump. Exista si firme care-l copiaza, dar mie ca la prima trinta se va rupe. Ce magazin sau ce marca ar fi mai buna la ghidoanele astea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ventomoto Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 (editat) Ghidoane EASTON , intre 89,- si 129,- euro . Pentru KTM 990 Adventure pretul este de 89,- euro . Livrare in toata tara prin posta . Mentionez ca si campionul Romaniei la MX1 - Adi Raduta foloseste astfel de ghidoane . Se mai pot aduce ghidoane cross la numai 50,- euro Se poate aduce acest ghidon la pretul de 50,- euro , insa mai trebuiesc si adaptoare care costa 20,- euro . Ghidonul este din duraliminiu eloxat (auriu) cu diametru la mansoane de 22,2 mm si la prindere 28,6 mm . Editat Decembrie 6, 2011 de ventomoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Turist Postat Decembrie 6, 2011 Autor Share Postat Decembrie 6, 2011 Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PICAMAR Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 Salutare tuturor, Am nevoie de un ghidon de KTM 990 Adventure. La KTM Pipera au la pret de 650lei, si cred ca e cam scump. Exista si firme care-l copiaza, dar mie ca la prima trinta se va rupe. Ce magazin sau ce marca ar fi mai buna la ghidoanele astea ? http://www.motor-inn.ro/ro/Ghidon/Easton-1-1/8-EXP-Handlebar-Bend-Black.html sau daca nu ai gasit si te mai intereseaza, trimite-mi un e-mail pe office@motor-inn.ro si pot sa-ti spun ce alternative mai sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate