Haprian Ionel Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 Salutare tuturor, haideti sa ne adunam toti scuteristii sau motociclistii din jud Alba pentru a mai discuta cate una alta, mai facem schimb de informatii etc etc. Eu personal sunt incepator in ale motoarelor, de curand mi-am luat un Burgman de 150cc. As vrea sa-mi cumpar o casca dar din magazin sau de undeva unde sa o pot proba inainte ca nu vreau sa cumpar aiurea de pe net si pe urma sa nu-mi placa sau sa nu fie buna. Stie cineva unde as putea incerca pe aici mai pe aproape ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 ce zici de sectiunea locala a forumului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haprian Ionel Postat Decembrie 6, 2011 Autor Share Postat Decembrie 6, 2011 Ba ce bolovann sunt cate o data .. nu am apucat sa navighez pe tot site-ul ca sa-mi dau seama ca exista deja o sectiune dedicata celor din zona ! Imi cer scuze si rog un moderator sa stearga topicul asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate