Metal Heart Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 (editat) Aseara m-am intalnit cu Traian la o decernare de premii unde venisre sa mai adune niste bani. Va spun ca oamenii astia chiar au nevoie de noi si sambata mizeaza pe asta. Deci, sa nu-i dezamagim! Editat Decembrie 16, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 Aseara m-am intalnit cu Traian la o decernare de premii unde venisre sa mai adune niste bani. Va spun ca oamenii astia chiar au nevoie de noi si sambata mizeaza pe asta. Deci, sa nu-i dezamagim! Da, intradevar, Traian a fost la premiile Rally Magazine. Din pacate Traian a sacrificat o parte din prima petrecere aniversara pentru Matei, pentru ca sa mediatizam cazul nostru si sa ne cream cat mai multe contacte si posibilitati de obtinere de fonduri Speram sa nu fie in van... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 Diseara va asteptam la o petrecere alaturi de Matei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tigrulcarpatin Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 Mai sunt 6 ore pana la party. Cei care doriti sa fiti impreuna cu noi, alaturi de Matei si nu stiti unde este locatia, accesati prima pagina a acestui topic si aveti acolo o harta. Va asteptam! Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 (editat) Hai ca ma pregatesc si eu si vin spre voi. Bagati niste beri la rece, ca e sete mare! ---------------------------------------- A fost o seara de pomina! Trupele au sunat excelent, atmosfera primitoare! S-a dovedit inca odata ca suntem o comunitate si ca suntem uniti in astfel de situatii! Sper ca eforturile baietilor de la Chopper Academy sa nu fi fost in van si sper ca aseara sa se fi strans o suma suficient de mare incat sa se inceapa tratamentul! Doamne-ajuta si Sarbatori Fericite! Editat Decembrie 18, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Decembrie 18, 2011 Autor Share Postat Decembrie 18, 2011 Multumim tuturor pentru contributia adusa, sper ca Matei sa reuseasca si sa depaseasca acest mare prag pus in drumul lui atat de repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 Hai ca ma pregatesc si eu si vin spre voi. Bagati niste beri la rece, ca e sete mare! ---------------------------------------- A fost o seara de pomina! Trupele au sunat excelent, atmosfera primitoare! S-a dovedit inca odata ca suntem o comunitate si ca suntem uniti in astfel de situatii! Sper ca eforturile baietilor de la Chopper Academy sa nu fi fost in van si sper ca aseara sa se fi strans o suma suficient de mare incat sa se inceapa tratamentul! Doamne-ajuta si Sarbatori Fericite! Multumim pentru prezenta, Metal Heart. Dar nu stiu despre ce comunitate unita vorbesti. In afara de organizatori si inca cativa, mai toti de acolo erau doar prieteni de motociclisti. Sa nu ne mai pupam singuri in partile dorsale. Exista doar grupuri, grupulete, pâlcuri (samd) de motociclisti, nici urma de ”comunitate”. Sanatate prietenilor nostri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 Dar nu stiu despre ce comunitate unita vorbesti. In afara de organizatori si inca cativa, mai toti de acolo erau doar prieteni de motociclisti. Sa nu ne mai pupam singuri in partile dorsale. Exista doar grupuri, grupulete, pâlcuri (samd) de motociclisti, nici urma de ”comunitate”. Sanatate prietenilor nostri. Vantule, in primul rand este vorba despre voi - voi ce ati ajutat neconditionat pe cineva aflat la belea. Voi inseamna clubul vostru, voi ca persoane, voi care ati fost prezenti, voi care ati tras sfori prin alte parti, voi ceilalti care ati mai organizat o petrecere cu ceva timp in urma. Si da, am fost la petreceri unde densitatea participantilor era mai mare - si da, din cauza "bisericutelor" create si a orgoliilor prostesti, adevaratele cauze au de suferit. De asta zic, ca cei care au fost prezenti acolo, cu prieteni, in gasca sau singuri, au dat dovada ca inca mai cred in ceea ce se numeste CAMARADERIE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Un singur grup nu poate face tot. Daca exista vreo urma de unitate si (chiar) umanitate era floare la ureche sa strangem o parte importanta din banii necesari, desi e o suma uriasa. Cei cativa care au mai aderat la cauza...tot nu sunt suficienti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Imi cer scuze pt raspunsul tarziu, cu un copil poznas e mai greu sa ai timp de calculator ) La petrecere am strans asa: - contributie Grill Pub 10% valoare incasari =455RON (adica 4.550.000 lei vechi) + - licitatii + donatii ______________________________ TOTAL 8.921RON si 200EURO - urmeaza sa mai primim 3500 lei suma licitata pt chitara Fender donata de OCS Mii de multumiri organizatorilor, trupelor care au concertat pentru Matei, celor care au donat diverse obiecte pt licitatii si celor care le-au licitat, si bineinteles, celor care au venit alaturi de noi la party si ne-au ajutat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vantul Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 Ne bucuram ca v-am putut fi de ajutor. Multumim si noi celor care au donat sau licitat. Multa sanatate si... totul va fi bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate