baurtulus Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 pai nu erau destui 200?? plus 90 la a.... acum rugam organizatorul sa rezolve de vreme buna, eventual cu 20 minute de ploaie vineri noaptea ca sa nu fie praf Pana si dorinta asta ti-a fost indeplinita!Super cursa,bravo baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Pentru cei care n-au ajuns la cursa cat si pentru cei care au ajuns si vor sa retraiasca putin experienta a la Haita, da-ti o geana pe pagina de facebook facebook.com/dlzphoto Daca sunt doritori de dvd-uri foto ale cursei sunt rugati sa de-a un semn pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 scurt pe doi: M-AM DAT LA ROMANIACS TREI ZILE CU 100 DE EURO!!! BRAVA BAJETI, SUPERMISTO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Super cursa! Cele mai frumoase trasee de pana acum! Respect Haita! Felicitari castigatorilor si tuturor celor care au terminat traseul - a fost ceva de munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 foarte foarte frumos, vremea buna, conform contract semnat de grizlly cu INMH, traseu de B excelent marcat si gandit.prezent si la anu`!!! felicitari HAITA!! @bart... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 TOTUL LA SUPERLATIV! FELICITARI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmodogagnita Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Pentru asa o curs trebuie sa fi antrenat bine. Bravo baieti si fete ,felicitari organizatorilor si concurentilor. Ne-am simtit bine si am plecat acas cu vinatai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 FELICITARI HAITA si RESPECT.Cu toate ca am abandonat,totul a fost mai mult ca ok.Din pacate n-am avut conditia fizica necesara,dar chiar de azi ma apuc sa mi-o imbunatatesc Ne vedem la anul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oake Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 un clasament? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 un clasament? o sa le puna felix pe site-ul lor in seara asta www.motoclubhaita.ro Oake tu esti Adi Mihu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oake Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 o sa le puna felix pe site-ul lor in seara asta www.motoclubhaita.ro Oake tu esti Adi Mihu? nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Clasamente: http://www.motoclubhaita.ro/db/index.php/history/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acladdesign Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 baieti,cam tare! pe ulita,la Grane(in poponeata muntelui),la 4,5 km de start,vineri pe la 15,30,cu echipamentul in spate,in speranta ca ajungem si noi la start.nea "costel" din Grane care ne-a carat cu dacia 1300 pana la start.manusile de mecanic ale lui Ionut Mosteanu,impreuna cu care am facut prologul(cu manusile,normal) multumim pe aceasta cale lui Ionut,Andrei Cohn(ce ne-a dat L200-le sa scoatem land roverul de unde l-am bagat)lui nea Costel(cu dacia)Mugur pentru chitul de pana(nu am mai avut nevoie pana la urma,ca a venit baiatul lui nea costel cu dalta si a rezolvat pana)si tuturor organizatorilor acestei curse minunate care ne-a cam pus la incercare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 uraa, a venit si clasamentul, felicitari inca o data HAITA acum vad ce diferenta incredibil de mica intre fratia si pulcini la timp total Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 @ Ionutz 73 si Mark, astept declaratiile cu sarma ))))) de la ce sunt penalizarile, ca eu nu m-am prins unde am gresit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 filmari din traseu sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 @ Ionutz 73 si Mark, astept declaratiile cu sarma ))))) care mai face misto de solutiile ingenioase ale lui Jumba ia ban pe forum! Multumesc de sarma. Multumesc si lui Ovidiu ca mi-a atrans atentia ca nu mai am siguranta la boltzul de placutze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 @ionut&stilgar min 3:02 , campioni la pedalat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmodogagnita Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 filmari din traseu sunt? am eu dar le prelucrez acuma le pun zilele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfredo Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 @ionut&stilgar min 3:02 , campioni la pedalat tare filmuletu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 min 3:02 , campioni la pedalat bine mah, zeul enduroului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 @ionut&stilgar min 3:02 , campioni la pedalat mda... cum ii ziceam si unui prieten .. mai bine cu picioarele pe jos decat cu cracii-n sus a fost frumos... mi-am zis la prolog ca orice doar sa nu ma opresc pe urcarea aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 ioane, nu iti pare ca totusi fumega prea tare mobra ta? sau era rece? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 (editat) sau era prea unsa cu ulei... sau e 2T Editat Mai 9, 2012 de andrei belcic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate