yakwza Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Na: /index.php?/topic/675314-accident-sanpetru 'Nu inteleg de ce nu pot si ei sa se abtina'. Mereu tr sa fac poc cate unul.. Odihnesca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Martie 23, 2012 Autor Share Postat Martie 23, 2012 din "calculele" mele sunt 2 pana acum, anul asta. ar fi interesanta o statistica fata de alti ani, pana acum. sper ca nu devin morbid. la cat mai putini. 3. http://www.adevarul.ro/locale/targoviste/GALERIE_FOTO_A_zburat_spre_moarte_pe_Aleea_Manastirii-_Un_tanar_motociclist_s-a_izbit_violent_de_o_masina_0_668933457.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 Cred ca a mai fost unu chiar dupa revelion, asta daca imi aduc bine aminte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motorist@ Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 Cred ca e posibil un an 2012 fara accidente mortale...dar,doar in Vatican si-n jurul lacului Titicaca! Cred ca a mai fost unu chiar dupa revelion, asta daca imi aduc bine aminte. Iti aduci bine aminte, pe 1 sau 2.01.2012...s-a inregistrat primul accident mortal. Un tip la vreo 45 ani cu un choper a fost omorat de un batranel de 7j de ani care vroia sa iasa de pe autostrada(sau sa intoarca printre parapeti daca tin bine minte).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Martie 24, 2012 Autor Share Postat Martie 24, 2012 l-am pus pe ala de pe 1 ianuarie. 3 cu baiatu asta din targoviste, desi nu avea permis si nu stiu daca ar trebui pus la numaratoare.am vazut la protv ca nu avea permis, motorul luat de tac'su. i-o fi luat enduro sa nu mearga tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate