David' Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Pai .. Eo vad ca nu-mi mai apare ) ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Pai .. Eo vad ca nu-mi mai apare ) ... Da... Pune 8-9% la ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Ianuarie 27, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2012 BAAA!TREZIREA!Hai cu ID-URILE CA MAI AVEM O LUNA DOUA SI INCEPE SEZONU'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Ianuarie 29, 2012 Share Postat Ianuarie 29, 2012 davide, mai vinzi cizmele alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 (editat) SMX Plus ? numaru 42 ? Numai sunt .. Numai vrea tata sa le dea ... Cica fara costum nu le da :-?? ... Alea sunt ale lui .. Ale mele sunt numar mare .. si nu le vand . Editat Ianuarie 30, 2012 de David' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Februarie 3, 2012 Autor Share Postat Februarie 3, 2012 se pare ca cei care au 125uri sunt mai secretosi de fel sau o ard undercover cu nr de primarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bst_rares Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 eu unul vin bst_rares@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Februarie 3, 2012 Autor Share Postat Februarie 3, 2012 So we got an army of 3... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Februarie 5, 2012 Share Postat Februarie 5, 2012 Hai frate cu id-urile , ma primiti si pe mine cu 600 ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 Hai frate cu id-urile , ma primiti si pe mine cu 600 ? ) Locu lu asta e tot langa copiii cu 125cc, ba cand imi iau kavasachi gsxR1 nici nu te bag in seama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 Ba , o fi langa copii astia cu 125-uri , dar nu uita , tu ce motocicleta ai ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Februarie 8, 2012 Share Postat Februarie 8, 2012 Ba , o fi langa copii astia cu 125-uri , dar nu uita , tu ce motocicleta ai ?! Hopa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Februarie 10, 2012 Autor Share Postat Februarie 10, 2012 Hai frate cu id-urile , ma primiti si pe mine cu 600 ? ) Pana la urma, DA!Ce sa facem.Prefer sa am cu cine sa ies noaptea decat sa ies singur.Malasorte, Zvastic&Co sunteti invitati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 Ba , o fi langa copii astia cu 125-uri , dar nu uita , tu ce motocicleta ai ?! Pai eu nu am motocicleta, "dar nu uita" am un scuter care pe stanga-dreapta fuge mai tare ca MOTOCICLETA ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 (editat) Patru pagini despre nimic S-ar putea ca astia cu 125 sa nu prea o arda pe forum There's a lot of things to do than keep talking about nothing Editat Februarie 10, 2012 de incognito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Februarie 10, 2012 Autor Share Postat Februarie 10, 2012 Patru pagini despre nimic S-ar putea ca astia cu 125 sa nu prea o arda pe forum There's a lot of things to do than keep talking about nothing Nu, ei sunt cul, o ard pe facebuci si cantar straic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 Daca vine zvastic vin si eu ca sa mai prinda niste experienta p'o roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Februarie 10, 2012 Autor Share Postat Februarie 10, 2012 Cool, lasa id-ul sa te bag in lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Februarie 11, 2012 Share Postat Februarie 11, 2012 COOL ! nu_am_gasit_alt_id Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Februarie 11, 2012 Autor Share Postat Februarie 11, 2012 Ma, eu am avut intentie.Am incercat...nu am cu cine asta e.Am vrut sa unesc toti posesorii de 125'uri, macar pe aia din Bucuresti dar ma repet, nu am cu cine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Februarie 11, 2012 Share Postat Februarie 11, 2012 (editat) Baros chiar ala e aidiu lu acceleratie ala de mai sus ) Editat Februarie 11, 2012 de Luci03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
starstruck Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 Baros chiar ala e aidiu lu acceleratie ala de mai sus ) luci ceai facut la bac ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 in primavara vreau sa imi iau un 125 dar nu cred ca o sa il scot pe strada prea mult pt ca il topesc... ma poti adauga si pe mine daca vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 STARSTRUCK si te mai miri de ce nu ai luat Bacu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Februarie 12, 2012 Autor Share Postat Februarie 12, 2012 Malasorte te bagi si tu in imensul nostru grup? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate