mihai_prd Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 Sper să nu existe discuții cu privire la preț, acesta parcă este de 1800 sau 1850 lei. Cum e cel din primul post. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Ianuarie 10, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2012 Sper să nu existe discuții cu privire la preț, acesta parcă este de 1800 sau 1850 lei. Cum e cel din primul post. Da,asa este! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
booyaka.619 Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 (editat) Sportivele de 250? Dar de ce razi ?nu inteleg.al meu a fost facut si conceput in regim de pista.si este racing sport(RS).adica sportiva.nu inteleg dc razi:|.adk fiecare zice ce crede.nu ce vede;).(cazul tau)si nu am chef de cearta.eu vorbesc doar dc am vazut si am mers .nu vb din auzit.Te salut.si intereseazate. Editat Ianuarie 10, 2012 de booyaka.619 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 (editat) Nu asta este ideea topicului, ma bucru ca iti place motorul tau, la fel ii cazul si la noi, ne bucuram de ce avem si visam la mai bine. Imi place cum arata elevatorul, pare foarte solid si la pret, e sub ce se gaseste pe louis.de, mult sub chiar. Felicitari mesterului care l-o facut, s-ar prea putea sa iti cer unul in viitorul apropiat Editat Ianuarie 10, 2012 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Ianuarie 11, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2012 Da,asa este! Am uitat sa specific,pe langa transalpul care l-am ridicat pe elvator ,mai statea si colegul meu calare pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusXXX Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Dar de ce razi ?nu inteleg.al meu a fost facut si conceput in regim de pista.si este racing sport(RS).adica sportiva.nu inteleg dc razi:|.adk fiecare zice ce crede.nu ce vede;).(cazul tau)si nu am chef de cearta.eu vorbesc doar dc am vazut si am mers .nu vb din auzit.Te salut.si intereseazate. Ce pista fratioare, poate padure , ai un fel de drujba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
booyaka.619 Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Bne cum zici tu:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Ianuarie 13, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2012 Doar azi si maine oferta la elevatorul din poza,1650 Ron!!!Cine vrea????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paco Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 de ce sa stricat sau sa rupt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 Bai ce oferta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 Bai ce oferta ... Ce ar fi in neregula la ea? Te astepti sa fie la jumate pretul? Ai facut vreodata un calcul sa vezi ce presupune sa faci asa ceva, materialele care intra si manopera? Si apoi trebuie sa iti mai pui si un adaus, ca doar nu lucrii pe gratis, nici tu nu cred ca iti primesti chenzina in nasturi, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Ianuarie 13, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2012 de ce sa stricat sau sa rupt Nu Tibi draga,ii lipseste doar ceva.Acel ceva se numeste proprietar!Si invata sa scrii corect daca tot te bagi in seama!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Ianuarie 14, 2012 Share Postat Ianuarie 14, 2012 Ce ar fi in neregula la ea? Te astepti sa fie la jumate pretul? Ai facut vreodata un calcul sa vezi ce presupune sa faci asa ceva, materialele care intra si manopera? Si apoi trebuie sa iti mai pui si un adaus, ca doar nu lucrii pe gratis, nici tu nu cred ca iti primesti chenzina in nasturi, nu? Nu vreau sa stric vanzarea omului ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Ianuarie 19, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2012 Doar azi si maine oferta la elevatorul din poza,1650 Ron!!!Cine vrea????? Mentin oferta pana luni,15.01.2012 daca doreste careva !!!! Mentin oferta pana luni,15.01.2012 daca doreste careva !!!! Una bucata a plecat deja! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paco Postat Ianuarie 20, 2012 Share Postat Ianuarie 20, 2012 Nu Tibi draga,ii lipseste doar ceva.Acel ceva se numeste proprietar!Si invata sa scrii corect daca tot te bagi in seama!! bine ca esti tu destept ca nu stiu ce ma faceam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Ianuarie 20, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2012 bine ca esti tu destept ca nu stiu ce ma faceam Auzi,doresti ceva?Daca nu ia vezi-ti tu de bicicleta ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Martie 6, 2012 Autor Share Postat Martie 6, 2012 Mai exista o singura bucata pe stoc,pret 1650 ron daca doreste cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 Ce pista fratioare, poate padure , ai un fel de drujba mon cher, vezi ca rs-ul de 250 iti cam creaza linistit probleme daca nu ai miar sa il faci pe liniile drepte, si cum matale deti ier sase... scuze de of-topic tzapan elevatorul si vad ca aveti si comenzi, brava bajeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Martie 16, 2012 Autor Share Postat Martie 16, 2012 (editat) tzapan elevatorul si vad ca aveti si comenzi, brava bajeti Ms,oricum dau o bere pt off-topic! tzapan elevatorul si vad ca aveti si comenzi, brava bajeti Maine ,adica sambata am drum din Alba in Neamt cu un camion,cine doreste se asigura si transport in apropiere de ruta respectiva,pret 1600 ron! Editat Martie 16, 2012 de edysson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate