lidi_moto Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 an 1973,350cc,acte vechi,certificat fiscal valabil pana la sfarsitul lunii,proprietar ok.pret 220lei.se da si pe bucati.tel.0762 679 952.caut acte dnepr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 Dacă motocicleta asta nu se vinde în 24 de ore, ceva e aiurea în țară la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryusmaryus Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 Ai dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 Dacă motocicleta asta nu se vinde în 24 de ore, ceva e aiurea în țară la noi. Amin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 fa un pret la cilindrii si ambielaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 50 de euro. Cică restul e bonus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 ofer jumate din pret adica 25 euro pe cilindrii, ambielaje, galeria de admisie+ carburator....am facut oferta pt ca in primul post sa mentionat faptul ca se da si pe bucati....restul de piese nu imi face trebuinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 ofer jumate din pret adica 25 euro pe cilindrii, ambielaje, galeria de admisie+ carburator....am facut oferta pt ca in primul post sa mentionat faptul ca se da si pe bucati....restul de piese nu imi face trebuinta. Mai bine o iei toata, nu te mai tigani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 an 1973,350cc,acte vechi,certificat fiscal valabil pana la sfarsitul lunii,proprietar ok.pret 220lei.se da si pe bucati.tel.0762 679 952.caut acte dnepr in ce zona este motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 Daca omul e din Tecuci, probabil ca motocicleta nu va fi din Simleul Silvaniei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 (editat) Mai bine o iei toata, nu te mai tigani... Domnule Corleone asta e...unora le place sa se tiganeasca, natura umana ce sa-i faci. Mie imi trebuie piesele mai sus mentionate, poate altcineva cauta un far de ex sau o aripa sau mai stiu eu ce piesa, nu ar fi corect din partea mea sa iau toata motocicleta sa scot de pe ea ce imi trebuie si restul sa rugineasca prin nu stiu ce unghere, sau mai rau sa vada rematul...nu? spor Editat Ianuarie 10, 2012 de Burg_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 Domnule Corleone asta e...unora le place sa se tiganeasca, natura umana ce sa-i faci. Mie imi trebuie piesele mai sus mentionate, poate altcineva cauta un far de ex sau o aripa sau mai stiu eu ce piesa, nu ar fi corect din partea mea sa iau toata motocicleta sa scot de pe ea ce imi trebuie si restul sa rugineasca prin nu stiu ce unghere, sau mai rau sa vada rematul...nu? spor Ideea era alta, te tiganesti la 25 de iEuro si poate pierzi mobra cu totul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 Faceți o listă ce ce repere vreți să o iau eu. Eu îmi rezerv: - telescoapele spate - aripile față-spate - tot motorul - cutiile laterale - tot cadrul cu acte - farul - capacele carburator pt Mihă.escu ...adică cam toată Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 S-a dat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 (editat) bă ce (cuvant urat) MEA am spus eu cine am vorbit: cînd vii acasă dai un bip ?????????????????????????????????? Acu chinuie-te s-o expediezi la mama dracului în loc să viu eu într-o oră s-o iau cu papucu De-acu.... din penis oi mai găsi eu un jupiter albastru Âşi cu acte...... Editat Ianuarie 10, 2012 de VULPOIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 TotuÂşi, există normalitate Âşi la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Ianuarie 10, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2012 nu am vrut sa supar pe nimeni.motocicleta s-a dat.omu m-a sunat aseara,mi-a zis sa vada de masina,dar nu mi-a spus sigur 100%.acum seara m-a sunat ca era la intrare in oras.scuze la timisoara.baiatul din spania,am vazut mesajul acum.la fel si pt.husi.daca as putea,v-as da la toti cate un ij de SF.VALENTIN. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Krazule, fa rost de acte, ca niscaiva piese de Jupiter mai am eu de dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Iar eu spuneam ca dacă mai vrei Jupiter, să-ți faci rost de acte, că mai am eu aproape 2 motociclete Âşi un ataÂş de dat la prețuri mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Ai un jupiter albastru cu acte???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Fără. Sau piese de la el de vânzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Păi da.... bafta mea...... cea renumită. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Ianuarie 11, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2012 pt.baiatu' din ploiesti,postez aici ca nu mi-ai lasat adresa si nu mai stiu care e nr.tau de tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 Fără. Sau piese de la el de vânzare. ma intereseaza seaua si aripa spate daca se dezmembreaza de jupiter ma refer , daca e jupiter 4 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate