Alfredo Postat Ianuarie 14, 2012 Share Postat Ianuarie 14, 2012 un an nou...un sezon nou...o provocare noua !!! Megaevenimentul off-road din Transilvania 29.06 - 01.07.2012 Agnita (RO) 45°58'23.61"N 24°36'20.85"E Prima competitie de Anduranta 24h in Transilvania. Traseul interesant este la baza podisului Transilvaniei exact la 4 km de centrul tarii, o adevarata provocare pt. pilot si motocicleta! Lungimea unei runde este de ca. 20-25 km, und round marcat vizibil cu banda, care se compune din mai multe checkpointuri, punct de service/realimentare, de hidratare, punct scimb piloti, fiecare runda trece prin zona de spectatori-petrecere nocturna unde piloti vor fi aclamati, mancare ca si bauturi reci sunt asigurate! Important este parcurgerea cator mai multe runde, iar la runde egale conteaza cel mai scurt timp obtinut ! Inclus in taxa de participare va fi : - participarea la eveniment - echipe pe traseu, echipe de prim ajutor medical - parcare pt. rulote, remorci, locuri de cort in paddock ( ca sa fiti in permanenta in centrul atentiei paddockul se afla direct linga traseu) - dusuri, toalete mobile, conexiune de apa si curent - cort pt. petrecere - 1 x bon de mancare - 1 x bon de bautura - cupe sau medalii si diplome - petrecere nocturna si de final de cursa Se desfasoara sub egida FRM ! Clase : Enduro 24h Race ATV/Quad Sport - 4 piloti/4 x moto Twin - 2 piloti/2 x ATV/Quad Twin - 2 piloti/2 x moto Triple - 3 piloti/3 x ATV/Quad Race - 4 piloti/1 x moto Iron Man - 1 pilot/1 x ATV/Quad Iron Man - 1 pilot/1 x moto Orar : Ziua 1 Enduro - Vineri 29.06.2012 Ziua 1 ATV/Quad - Sambata 30.06.2012 - primire si distribuire locuri in paddock - primire si distribuire locuri in paddock - inregistrarea si verificarea technica - inregistrarea si verificarea technica - briefing - briefing - 12.00 start din centrul orasului - start 14.00 - petrecere nocturna - petrecere nocturna Ziua 2 Enduro - Sambata 30.06.2012 Ziua 2 ATV/Quad - Duminica 01.07.2012 - 12.00 Finish - 14.00 Finish - festivitatea de premiere - festivitatea de premiere - petrecere de final de cursa - petrecere de final de cursa - petrecere nocturna Detalii,amanunte in curand pe www.transilvania-challenge.com Organizatori : Endurorom club sportiv Agnita & 1ktm Actionland Sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 14, 2012 Share Postat Ianuarie 14, 2012 I AM INN, clasa IRON MAN 1motoreta, 1 pilot adica io mi-ati furat ideea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfredo Postat Ianuarie 15, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2012 (editat) mi-ati furat ideea oare, ne-am bucura sa participi !! Editat Ianuarie 15, 2012 de Alfredo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 (editat) Editat Ianuarie 16, 2012 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Ianuarie 18, 2012 Share Postat Ianuarie 18, 2012 N-ar fii fost mai inspirat oare sa lasati ceva mai mult de o saptamana dupa cursa de 12 ore din Harghita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfredo Postat Ianuarie 18, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2012 N-ar fii fost mai inspirat oare sa lasati ceva mai mult de o saptamana dupa cursa de 12 ore din Harghita? cand am listat noi data de 29.06.2012 la FRM ( calendaru FRM) inca nu stia nimeni de cursa de 12h, am aflat si noi cind so dat pe forum, a fost o coencidienta de so nimerit in aceiasi data asa ca Geza a aminat cu o saptamina, intradevar era mai bine de era ceva mai mult de o saptamina intre curse, pt data viitoare o sa comunicam mai bine inainte sa punem data cursei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 Am inteles.Bafta cu organizarea. Cursa de anul trecut n-o mai repetati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfredo Postat Ianuarie 19, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2012 (editat) Am inteles.Bafta cu organizarea. Cursa de anul trecut n-o mai repetati? poate la anu , trebuia sa ne reorganizam si noi din mai multe privinte, asteptam sa vedem ce se intampla cu campionatul de Hard -Enduro, reguli, etc, pana nu tragem toti de aceiasi coarda sau directie in privinta asta.... ne gindim la doua curse una pt enduristu de toata ziua adica Hobby si una unde se masoara cei care o practica mai profesional ! Deocamdata lucru la Site pt Endurance Days 2012 ca cel tarziu de la 01.02.2012 sa se poate inscrie concurenti ! cu stima Fred ! Editat Ianuarie 19, 2012 de Alfredo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 I AM INN, clasa IRON MAN 1motoreta, 1 pilot adica io mi-ati furat ideea Pai te la eu la greu???!!! 2.IRONI MANI e mai bine si Trancanu 3 )) hi hi hi ) Hai ca Iron Man n-am fost. Abia astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 SABIIIIINNNNN, TRANCAAAANIIICCCIIII !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfredo Postat Ianuarie 27, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2012 (editat) am reusit cat de cat sa termin situ, detallii, in asa fel ca cei care se intereseaza de acest eveniment sa se poata inscrie la " Transilvania Endurance Days 2012 " Info - www.transilvania-challenge.com va asteptam Endurance Days 2012.pdf Editat Ianuarie 27, 2012 de Alfredo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 daca toate merg bine, o sa fiu prezent, la foto bineinteles. Sunt rupt intre 2 lumi : intre moto-foto! Cursa asta o sa fie un Le Mans de Agnita Alfred? Spor la trasee pe cand se topeste zapada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfredo Postat Februarie 11, 2012 Autor Share Postat Februarie 11, 2012 daca toate merg bine, o sa fiu prezent, la foto bineinteles. Sunt rupt intre 2 lumi : intre moto-foto! Cursa asta o sa fie un Le Mans de Agnita Alfred? Spor la trasee pe cand se topeste zapada! imi pare bine ca ne ajuti, ar fi timpu sa vina vreme mai buna sa iesim odata deocamdata im petrec timpu cu studierea statiei de cronometraj care vrem so folosim la competitie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfredo Postat Martie 22, 2012 Autor Share Postat Martie 22, 2012 (editat) imi pare bine ca ne ajuti, ar fi timpu sa vina vreme mai buna sa iesim odata deocamdata im petrec timpu cu studierea statiei de cronometraj care vrem so folosim la competitie ! sa topit zapada a dat soarele, este timpu sa ne ocupam de lucruri serioase de traseu, mai nou avem o statie de cronometraj care se poate folosi semi-automata sau automata cu chipuri care la nevoie o si inchiriem cu personal ! Salutari Endurorom Team Editat Martie 22, 2012 de Alfredo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate