butaby Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 asadar doresc sa cumpar o motocicleta mz etz 250 in stare buna de functionare dar si din punct de vedere estetic.. as vrea sa fie inmatriculata,sa dati ceva detalii despre ea (km,an,probleme,pret,poze si locul unde se afla motorul) bugetul meu este de 2000 lei deci nu veniti cu oferte exagerate gen 1000 euro... eu sunt din Zimnicea si ma puteti contacta la : 0762617489 sau email: butabibutaby@yahoo.com astept ofertele voaste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
osucosmin Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 asadar doresc sa cumpar o motocicleta mz etz 250 in stare buna de functionare dar si din punct de vedere estetic.. as vrea sa fie inmatriculata,sa dati ceva detalii despre ea (km,an,probleme,pret,poze si locul unde se afla motorul) bugetul meu este de 2000 lei deci nu veniti cu oferte exagerate gen 1000 euro... eu sunt din Zimnicea si ma puteti contacta la : 0762617489 sau email: butabibutaby@yahoo.com astept ofertele voaste... PE BIKESHOP ESTE UNU CU 400 EURO CRED CA MAI BINE DE ATAT NU SE POATE ,UITA TE POATE ITI PLACE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-mz-etz%20250-din-1990-425105.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butaby Postat Ianuarie 22, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2012 multumesc pt interes,dar am vb cu proprietarul si.....plus ca distanta pana acolo e de vre-o 450 km ceva mai pe aproape exista??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 (editat) Una rosie in Brasov, 400EUR nenegociabil Choppermaniac ma stie, asa ca iti pot da cateva date pe PM, ca nu e motorul meu, dar l-am vazut si actele sunt f. in regula, tehnic iarasi sta binisor, si putem sa-i facem o trecere in revista la mine in garaj sa ajungi in Zimnicea pe 2 roti. Poze n-am dar iti dau pe PM datele celui care-l vinde si va intelegeti voi. Editat Ianuarie 24, 2012 de owene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butaby Postat Martie 3, 2012 Autor Share Postat Martie 3, 2012 caut in continuare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Martie 3, 2012 Share Postat Martie 3, 2012 350 Euro, cluj. dar daca 400E in Brasov e departe, 50E + Brasov-Cluj si retur tot acolo esti. Si cum 350E e un pret imposibil de mic, eu zic ca nu o sa gasesti si ieftin, si aproape de tine. Nu te opresc sa cauti, cine stie :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate