micsa84 Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 M-ar interesa urmatoarele: Ambielaj,piston,cilindru,segmenti,aprindere,magnetou,dinam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 M-ar interesa urmatoarele: Ambielaj,piston,cilindru,segmenti,aprindere,magnetou,dinam Salve! Ambielajul se poate face cu NA4906(japonez,dar e mai scump),cu refacere cilindri volante,maneton de la zero si o incercare de scoatere in cel mult 2-3 sutimi.La piston,cilindru,segmenti as opta pentru o varianta ieftina,nu germana,cu toate noi.Despre asta putem vorbi la telefon,daca nu sare altcineva cu o idee mai buna.Varianta germana ar fi perfecta,dar nu cred ca sunt bilete.Magnetou este,dinamul il facem din bucati.Oricum,eu garantez un motor de Simson Sport care trece de suta(kilometri la ora),cu carburatorul original.Incercam sa facem,pe dinamul original,o incarcare electronica(releul clasic e mare halitor de curent)Primul pas e scoaterea in max 3 sutimi a ambielajului.E destul de complicat,trebuie bagat intr-o uzina,altfel nu sunt sanse de reusita.Din pacate,criza asta e si de timp,in toata lumea.Daca nu o sa fie timp(astept finalizarea unor acte si demararea unei operatii de anvergura) promit ca,daca esti interesat,spun tot ce stiu in domeniul asta,fara nici un ascunzis,sa-ti poti face singur motorul.0748.982858,Adrian Rosca,Barlad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micsa84 Postat Ianuarie 16, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2012 Salve! Ambielajul se poate face cu NA4906(japonez,dar e mai scump),cu refacere cilindri volante,maneton de la zero si o incercare de scoatere in cel mult 2-3 sutimi.La piston,cilindru,segmenti as opta pentru o varianta ieftina,nu germana,cu toate noi.Despre asta putem vorbi la telefon,daca nu sare altcineva cu o idee mai buna.Varianta germana ar fi perfecta,dar nu cred ca sunt bilete.Magnetou este,dinamul il facem din bucati.Oricum,eu garantez un motor de Simson Sport care trece de suta(kilometri la ora),cu carburatorul original.Incercam sa facem,pe dinamul original,o incarcare electronica(releul clasic e mare halitor de curent)Primul pas e scoaterea in max 3 sutimi a ambielajului.E destul de complicat,trebuie bagat intr-o uzina,altfel nu sunt sanse de reusita.Din pacate,criza asta e si de timp,in toata lumea.Daca nu o sa fie timp(astept finalizarea unor acte si demararea unei operatii de anvergura) promit ca,daca esti interesat,spun tot ce stiu in domeniul asta,fara nici un ascunzis,sa-ti poti face singur motorul.0748.982858,Adrian Rosca,Barlad. Ambielajul meu e praf...canalul de pana are uzura si are urme ca a mai fost refacut,deci clar trebuie altul.Piston,cilindru si segmenti unde se gasesc noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 Ambielajul meu e praf...canalul de pana are uzura si are urme ca a mai fost refacut,deci clar trebuie altul.Piston,cilindru si segmenti unde se gasesc noi? Niste pistoane si segmenti buni ( daca de simson e vorba ) se gasesc foaaaarte aproape de tine : in timisoara,cred ca Simson timisoara il cheama pe respectiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 M-ar interesaurmatoarele:Ambielaj,piston,cilindru,segmenti,aprindere,magnetou,dinam Trage cu ochiul si aici. http://www.sausewind-shop.com/Zweiraeder/AWO-425-T-S/Zylinder-Kurbelwelle/4/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate