Sari la conținut

constantin57

Membru
  • Număr conținut

    390
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de constantin57

  1. Nunta fara basina si moarte fara pricina nu exista! ( Kagemusha ) Câinii latră, ursul merge. Voi faceti ceva, carcotasii carcotesc si atat. Sa fiti sanatosi !
  2. Greseala mea, in loc de055 am facut 052. Chiar acum am vorbit si eu cu el. Scuze!!
  3. 1.Gaspar nu are nr. ala de telefon. 

    2.Cati km. sunt de la tine la Petrosani.

       Sanatate! de la un motoveteran.

    Motorul meu.JPG

  4. Am dat eu telefon la numarul asta . Nu este Gaspar !
  5. Daca vii de la Oradea nu-i mai aproape sa mergi pe la Iasi-Sculeni. De la Iasi la Trebujeni sunt 178 de km. Pe ce data e intrunirea?
  6. Daca grosimea permite majorarea filetului in corpul carburatorului de ce nu? Orice strungar poate face asta. Pe moment poti pune putin calti (sau snur de teflon) cu pasta pe filetul dopului.
  7. Trebuie sa faci un adaptor pentru flansa de pe chiulasa in asa fel incat camera de nivel constant a carburatorului sa stea in pozitie verticala.
  8. Daca dadeai un semn ca vii la Iasi, mi-ar fi facut placere sa ne intalnim. In legatura cu poza, cred ca este mos Costica din Tomesti (Vladiceni) ne intalnim destul de des in trafic.
  9. Piesa se poate face din polietylena, plastic,teflon la un strung. Originalele sunt dintr-un cauciuc mai dur. Spor la treaba! Daca ai reusit sa faci bucsele din textolit sigur poti sa faci si piesa asta.
  10. Am inteles ! Pui o hartie dedesubt, faci o sageata, apuci de varful sagetii si tragi.
  11. Seamana a amortizoare de IJ. (Partea de jos).
  12. Deocamdata este o idee. Detaliile in functie de ce adun si pe masura ce prinde viata ideia. (Primesc orice sfat, idee, pentru realizarea proiectulu)i.
  13. Voiam sa folosesc doar cutia de viteze de la Voshod. La anul implinesc 70 de ani, expira permisul si nu stiu daca mai obtin vizita medicala. Asa ca voiam sa pun la bicicleta cu motor doua roti in spate si o cutie de viteze. Primesc orice sfat, idee, pentru realizarea proiectului. Va multumesc la toti!!
  14. La anul imi expira permisul. Implinesc 70 de ani si nu stiu daca mai obtin vizita medicala. Asa ca anul asta ce mai pot merge.
  15. Nu m-am suparat, dar parca imi pare rau ca sa anulat intalnirea Moldoveneasca.
  16. Rog pe cei care stau mai aproape de Adrian, sau au numarul de telefon sa-l traga de maneca sa-mi raspunda si mie. Va multumesc!!
  17. Poftim? De ce spuneai ca ai anulat intalnirea de la Cricova?
  18. Cauciucurile par noi. As vrea si eu 2 buc. 350/18. Poti sa trimiti la Iasi? Multumesc!!
  19. As fi interesat de motor. Pe privat nu pot lua legatura cu tine (probabil este plina mesageria).
  20. Cam stramt pentru client. Ma mir ca nu protesteaza. L-ai proiectat (probabil) mai mult pentru catel. Ai facut un punct de sprijin pentru picioare sa nu stea clientul pe calcae?
  21. Daca aveai mai multe detalii la profil aveam eu. Asa ca ma mai gandesc.
  22. Mie, sa va spun drept, imi este frica sa merg in Rep. Moldova. Si mi-e frica tocmai de cei care ar trebui sa te apere in caz de nevoie. Cred ca banuiti despre cine e vorba,ei bine de politie. Imi povestea un prieten ca a mers sa aduca o delegatie care din cauza ca nu aveam aeroport international la Iasi aterizase la Chisinau. Redau exact dialogul purtat de prietenul meu cu un politist. -Permisul dumitale ramane la noi! -Da cu ce am gresit? Nu ai facut corect cercul! (era vorba de un sens giratoriu). Un cerc in care nu circula in acel moment nimeni. - Si daca crezi ca un singur politist nu este de ajuns eu pot chema un echipaj. Ce poti face la asa abuz? Era presat de timp, strainii aia habar nu aveau ce se intampla 50 de euro l-a costat. Cu o nerusinare fara margini, fara frica ,fara rusine ia spus ca si copii lui trebuie sa manance. M-as mira ca intre timp sa se fi schimbat ceva. Imi pare rau este doar parerea mea! P.S. m-am gandit mult daca sa scriu acest post sau nu. Sa dea Dumnezeu sa fie altfel si sa aruncati in mine cu pietre,eu unul nu as risca.
×
×
  • Creează nouă...