Jump to content

constantin57

Membru
 • Content Count

  390
 • Joined

 • Last visited

About constantin57

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Iasi
 • Carnet moto din
  1972
 • Motocicleta
  Simson

Recent Profile Visitors

710 profile views
 1. Nunta fara basina si moarte fara pricina nu exista! ( Kagemusha ) Câinii latră, ursul merge. Voi faceti ceva, carcotasii carcotesc si atat. Sa fiti sanatosi !
 2. Greseala mea, in loc de055 am facut 052. Chiar acum am vorbit si eu cu el. Scuze!!
 3. 1.Gaspar nu are nr. ala de telefon. 

  2.Cati km. sunt de la tine la Petrosani.

     Sanatate! de la un motoveteran.

  Motorul meu.JPG

 4. Am dat eu telefon la numarul asta . Nu este Gaspar !
 5. Daca vii de la Oradea nu-i mai aproape sa mergi pe la Iasi-Sculeni. De la Iasi la Trebujeni sunt 178 de km. Pe ce data e intrunirea?
 6. Daca grosimea permite majorarea filetului in corpul carburatorului de ce nu? Orice strungar poate face asta. Pe moment poti pune putin calti (sau snur de teflon) cu pasta pe filetul dopului.
 7. Trebuie sa faci un adaptor pentru flansa de pe chiulasa in asa fel incat camera de nivel constant a carburatorului sa stea in pozitie verticala.
 8. Daca dadeai un semn ca vii la Iasi, mi-ar fi facut placere sa ne intalnim. In legatura cu poza, cred ca este mos Costica din Tomesti (Vladiceni) ne intalnim destul de des in trafic.
 9. Piesa se poate face din polietylena, plastic,teflon la un strung. Originalele sunt dintr-un cauciuc mai dur. Spor la treaba! Daca ai reusit sa faci bucsele din textolit sigur poti sa faci si piesa asta.
 10. Rog un moderator sa stearga acest topic. Daca stiiam unde se va ajunge imi muscam mai bine limba decat sa scriu aici. Imi pare foarte rau si promit sa nu mai scriu niciodata nimic pe acest SITE.
 11. Deschid acet topic in dorinta de a va pune la curent cu un nou test pe care va trebui sa-l faceti atunci cand faceti fisa medicala pentru un nou permis de conducere sau prelungirea lui in cazul expirarii. Cei care veti recunoaste (la neurologie) ca va spus cineva din familie ca vi se intrerupe respiratia in timpul somnului sunteti inapt pentru a conduce un utilaj pe drumurile publice.Acest lucru este prevazut in Ordinul Ministrului Sanatatii nr.1255/2015. In acest ordin sunt 3 tipuri de apnee in somn. Usoara Moderata (15-29 opriri pe ora) Severa (peste 30 de opriri a respiratiei pe ora) In acest caz va trebui facut un test polisomnografic intr-o clinica pneumologica si se stabileste ce tip de SAS (sindrom apnee in somn) aveti si tratamentul de urmat. Tratamentul consta in achizitionarea (sau inchirierea) unui aparat de ventilatie numit APAP AutoPAP sau CPAP si dormitul in fiecare noapte cel putin 5 ore cu o masca nazala sau fullface. Abia dupa aceia medicul somnolog va poate da avizul de apt pentru permis de conducere. Cei care stiu mai multe in acest caz ii rog sa posteze pentru stiinta tuturor membrilor acestui forum. Sa aveti sanatate!
 12. Am inteles ! Pui o hartie dedesubt, faci o sageata, apuci de varful sagetii si tragi.
 13. Seamana a amortizoare de IJ. (Partea de jos).
 14. Am 37 de ani de conducere moto cu atas. Cu nevasta si copil din prima este sinucidere,si nu exagerez. Aparent este asa de simplu, in realitate este foarte greu. Cu cat atasul este mai greu, sansele sa ti se ridice in cap sunt mai mari. In multe curbe la dreapta intru si acum cu viteza prea mare, si numai experienta ma scoate din incurcatura. Daca nu apreciezi de la distanta cat de stransa(periculoasa) este curba la dreapta ai toate sansele sa intri pe contrasens. Si cam toate nenorocirile sunt din aceasta cauza. Strada nu e loc de experimente sau joaca! du-te de unul singur lasa copilul si nevasta acasa. P.S. Intentia mea este sa te descurajez in aceasta "initiativa"
×
×
 • Create New...