todea Postat Ianuarie 18, 2012 Share Postat Ianuarie 18, 2012 Am vreo sansa sa repar o roata de carbon?Precizez ca e vorba de roata fata care e crepata si lipseste o bucata din ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Ianuarie 18, 2012 Share Postat Ianuarie 18, 2012 (editat) Am vreo sansa sa repar o roata de carbon?Precizez ca e vorba de roata fata care e crepata si lipseste o bucata din ea Nu ma pricep, dar am vazut cat costa una noua ... ~ 1500 lire sterline. Nu stiu cat de safe poate sa fie o reparatie la o structura de rezistentza alcatuita din fibre continue. Editat Ianuarie 18, 2012 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 18, 2012 Share Postat Ianuarie 18, 2012 nici la bicicleta nu se repara, daramite la moto. nu ai cum s-o mai faci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Ianuarie 18, 2012 Share Postat Ianuarie 18, 2012 Am vreo sansa sa repar o roata de carbon?Precizez ca e vorba de roata fata care e crepata si lipseste o bucata din ea pune o fotografie , de reparat se poate dar nu stiu cat de sigura e dupa aceea ,dace e numai o buza eu zic ca tine daca e mai mult ... ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 18, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2012 e mai mult decat buza... nici la bicicleta nu se repara, daramite la moto. nu ai cum s-o mai faci. http://www.carboncyclerepairs.co.uk/racing-bike-repairs_2.html ma gandeam ca se poate si la roti Nu ma pricep, dar am vazut cat costa una noua ... ~ 1500 lire sterline. Nu stiu cat de safe poate sa fie o reparatie la o structura de rezistentza alcatuita din fibre continue. le vroiam pt bicicleta mea la pretul de doar 800..dar daca nu se poate repara nici la bicicleta nu se repara, daramite la moto. nu ai cum s-o mai faci. I had a Zipp Carbon wheel with a damaged rim and sent it off for repair to HQ Fibre Products.....they did an outstanding job and I spent 5 minutes trying to find the original damage deci la biciclete se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate