emzy Postat Ianuarie 22, 2012 Share Postat Ianuarie 22, 2012 (editat) no... ne-am dat iara ! Soare, mocirla, penti, distractie. http://www.youtube.com/watch?v=SKmtL7illTc&hd=1 in ianuarie .... Editat Ianuarie 22, 2012 de emzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianpurcarin Postat Ianuarie 22, 2012 Share Postat Ianuarie 22, 2012 Felicitari!!! Din cauza voastra acum tre sa imi iau si cross - ma apuc de strans bani.Tineti-o tot asa si la mai multe filmulete(apropo, foarte bine realizate). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emzy Postat Ianuarie 22, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2012 Felicitari!!! Din cauza voastra acum tre sa imi iau si cross - ma apuc de strans bani.Tineti-o tot asa si la mai multe filmulete(apropo, foarte bine realizate). merci. 5h de lucru pt 3min video. + filmatul (stau si ma uit la penti si ma mananca degetele, asta e mai greu ) dar macar prietenii imi fac o bere mancaias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianpurcarin Postat Ianuarie 22, 2012 Share Postat Ianuarie 22, 2012 off-topic: cu ce "lucrezi" filmele(am o camera full-hd si nu ma pot hotari cu ce soft sa imi fac blu-ray-urile)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinsnow Postat Ianuarie 22, 2012 Share Postat Ianuarie 22, 2012 merci. 5h de lucru pt 3min video. + filmatul (stau si ma uit la penti si ma mananca degetele, asta e mai greu ) dar macar prietenii imi fac o bere mancaias nu doar una, ci cate poti bea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bencze_andy Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 off-topic: cu ce "lucrezi" filmele(am o camera full-hd si nu ma pot hotari cu ce soft sa imi fac blu-ray-urile)? off-topic: m-ar interesa si pe mine, ca Pinnacle 11 mai greu se descurca cu HD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!rra Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 off-topic: m-ar interesa si pe mine, ca Pinnacle 11 mai greu se descurca cu HD. recomand sony vegas 11 pt HD ... si fata de celelalte nu mananca din calitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bencze_andy Postat Ianuarie 29, 2012 Share Postat Ianuarie 29, 2012 recomand sony vegas 11 pt HD ... si fata de celelalte nu mananca din calitate Mersi, "se va procura" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vazo72 Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 no... ne-am dat iara ! Soare, mocirla, penti, distractie. http://www.youtube.com/watch?v=SKmtL7illTc&hd=1 in ianuarie .... Jos cu palaria domnilor!!! Am fost pe acest loc cu Ervin... sigur fara motor! :-) Urcare pe un deal cu -(minus) 10 grade.... :o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate