soimudeargint Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 dupa cum spune si topicul am facut rost de un ij planeta 3 de la lidi_moto si vreau sa il reconditionez cat mai aproape de original am inceput sa desfac la el si sper ca intro-o luna doua sa fie gata in cutie mia frica sa umblu ca nu stiu sa o mai pun la loc o sa va tin la curent cu evolutia restaurari si astept sfaturi de la voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 s-o stapanesti sanatos.vezi ca am uitat sa-ti dau axul rotii fata.cand o fi,il gasesti la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimudeargint Postat Ianuarie 23, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2012 ms ms lidi o sa trec sa il iau da nu se potriveste unu de spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 piese cred ca gasesti la lolo id ..c'am tot ceea ce ai putea sa vrei.... (daca imi aduc aminte bine) daca iese cva frumos... dau o bere la 10 L.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 ...si sper ca intro-o luna doua sa fie gata... La cum arata, daca o termini intr-o luna, inseamna ca vei munci non stop la e tot anul... mai bine desfa-o toata, ia totul la mana si si fa o treaba buna! Spor la treba, si pune poze cu tot ce nu sti si ve-i primi in mod sigur raspunsurile de care ai nevoie, si altii au trecut prin situatia ta. Nimeni nu s-a nascut invatat, nu te jena sa pui intrebari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 (editat) ai chiulasa de planeta 4, cauta una de p2 spor la treaba Editat Ianuarie 23, 2012 de schumydan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 dupa cum spune si topicul am facut rost de un ij planeta 3 de la lidi_moto si vreau sa il reconditionez cat mai aproape de original am inceput sa desfac la el si sper ca intro-o luna doua sa fie gata in cutie mia frica sa umblu ca nu stiu sa o mai pun la loc o sa va tin la curent cu evolutia restaurari si astept sfaturi de la voi felicitari pt noua achizitie si daca faci un lucru fa l cum trebuie,referitor la cutia de viteze eu zic sa o demontezi ca s ar putea sa ai probleme dupa de ai terminat moto si iar trebuie sa o iei de la inceput si numai faci cu capul.parerea mea.bafta in ceea ce ii faci la moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimudeargint Postat Ianuarie 24, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2012 nu prea ma pricep care piesa de la ce e ...... asa am luato si sper sa o termin in 2 luni ca bani sunt cu timpu e mai greuca lucrez numa noaptea la ea..... dar daca am nelamuriri o sa pun poze si poate ma ajutati...... app. cum curat voapseaua pt a o pregati de vopsit merge la peria de sarma pusa pe flex...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimudeargint Postat Ianuarie 25, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2012 ala cu tigara'n gura e mustata alin??? - sat Tifesti???,aka @soimu de argint??? probabil ca daca mai dai tepe si altora asa cum obisnuiesti tu sa faci de obicei,o sa ti-o cam iei inainte sa 'finalizezi' tu planeta aia.............. mincinosule...... !!!!!!!!!! ar trebui sa inapoiezi banii celora pe care i-ai intepat si pe urma sa-ti faci curaj sa mai dai p'aici................. pacaliciule !!!! spor......... nu am deschis topicul sa ma cert cu tine sau cu altcineva......... vad ca tu te cam certi cu multi pe forum ....iti place sa jignesti lumea dar poate asa te sinti superior sau poate te simti bine jignind pe alti e problema ta ....... daca vrei sa vb ca doi oameni civilizati vb pe privat ...... nu e frumos sa umplem topicu jignindune uni pe alti sau mai stiu io ce alte brambureli.......dace vrei sa dai un sfat sau o parere ..... foarte bine daca vrei sa jignesti in continuare iar e bine ....nu ma supar.....asa ca toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 da cateva exemple referitor la cei care crezi ca i-am jignit eu,iar despre aia doi oameni civilizati - de ce ma rog,nu te-ai comportat si tu civilizat cand ai avut prilejul,si ai ales sa profiti de bunul simt si sa le-o tragi celora mai naivi oleaca - asa ca mine nu am ce discuta nimic cu tine pe privat,in felul asta ceilalti useri n-ar avea cum sa-si dea seama ca nu esti decat un tepar nedrebnic. dupa ce inapoiezi datoriile ce li se cuvin celor amintiti,posibil sa putem sta de vorba,asa mai civilizat cum sugerezi tu. si nu,nu ma simt superior fata de nimeni,pacaliciule. - iar de banii aia pe care-i datorezi,sper din tot sufletul sa-ti iei medicamente. aviz amatorilor,ce-i care vreti sa-i trimiteti diferite piese lui mustata alin sat Tifesti,va sugerez sa-i luati banii inainte ca la tarfe,altfel veti ramane cu buza umflata,el completand in continuare linistit tabelul lui cu tepuiti. vorba unui clasic in viata - CALE BATUTA!! Mai stiu eu unul care nu mai intra pe forum care m-a tepuit cu 20 mil si piese de inca cateva milioane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 (editat) Băieți, prieteni, aici vă puteți spune părerea unul despre altul -> Topic dedicat! Toate bune! Editat Ianuarie 25, 2012 de cicloburu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Băieți, prieteni, aici vă puteți spune părerea unul despre altul -> Topic dedicat! Toate bune! Scuze, ai dreptate dar nu am putut sa ma abtin cand mi-am adus aminte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimudeargint Postat Ianuarie 25, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2012 in fine..... caini latra ursu merge.... edy un atas pt ea gasesc la tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 in fine..... caini latra ursu merge.... edy un atas pt ea gasesc la tine? Aline iti zic sincer nu cred. Si eu caut pt ij-ul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 iti place asta al meu?este si portbagajul pe alta barca.stopul este nou.400lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimudeargint Postat Ianuarie 25, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2012 iti place asta al meu?este si portbagajul pe alta barca.stopul este nou.400lei frumos lidi da scump pt mine ...... in viitor poate se mai iveste ceva ca tot la tine gasesc ce am nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Ianuarie 28, 2012 Share Postat Ianuarie 28, 2012 (editat) in fine...... vezi cum faci sa mai phooti cativa p'aici............. ca deh .... cainile latra si ursurile merge 'ti ai dreq de cocalari Teparul sfarseste prin a fi tepuit. Vorbim romaneasca calumea cai pacat la varsta noastra sa vorbim ca tiganii. Incerc sa scriu aiurea dar nu prea imi iese ... Era sa imi sparg capul prin Tifesti ... era un "tzaf" in mijlocul drumului. Editat Ianuarie 28, 2012 de BQGDDAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimudeargint Postat Mai 10, 2012 Autor Share Postat Mai 10, 2012 cam in stadiu asta a ajuns moto ..... rezervorul dupa sablare am constatat ca e plin de gauri asa ca am luat altul asta are numai o gaura ...... usor usor ma apropii de final...... sper sa fie gata pana la intrunirea de la focsani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 cam in stadiu asta a ajuns moto ... Slabut, foarte slabut, te misti incet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 schimba chiulasa ca ai pus-o cu decompresoru pe stanga da-i bataie ca mai ai mult de lucru la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 cam in stadiu asta a ajuns moto ..... rezervorul dupa sablare am constatat ca e plin de gauri asa ca am luat altul asta are numai o gaura ...... usor usor ma apropii de final...... sper sa fie gata pana la intrunirea de la focsani Haide Aline mai repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimudeargint Postat Mai 27, 2012 Autor Share Postat Mai 27, 2012 o schimb urgent cu un minsk sau hoinar fara acte urgent urgent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 o schimb urgent cu un minsk sau hoinar fara acte urgent urgent te ai saturat de ea.ii prea mult de lucru si ce ai fi zis"da o drecu imi iau altceva" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimudeargint Postat Mai 27, 2012 Autor Share Postat Mai 27, 2012 nu reusesc sa o termin pana la intrunirea si nu am cu ce merge ca trebuie sa o si inscriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate