Bender Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Avand in vedere succesul topicului de la Incepatori, cred ca te-ar asculta cateva persoane daca ai impartasii din experienta ta online. Scrie cand ai timp si chef pe un blog, pune o camera pe motor cand iesi la plimbare si povesteste cateva lucruri. Problema este ca multi dau sfaturi cand sunt cu vaca iar cei care stiu meserie, rareori aleg sa impartaseasca ceva. Best of luck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old school Postat Februarie 5, 2012 Autor Share Postat Februarie 5, 2012 Avand in vedere succesul topicului de la Incepatori, cred ca te-ar asculta cateva persoane daca ai impartasii din experienta ta online. Scrie cand ai timp si chef pe un blog, pune o camera pe motor cand iesi la plimbare si povesteste cateva lucruri. Problema este ca multi dau sfaturi cand sunt cu vaca iar cei care stiu meserie, rareori aleg sa impartaseasca ceva. Best of luck multumesc. In primavara o sa facem o scoala de indemanare in Cheia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 multumesc. In primavara o sa facem o scoala de indemanare in Cheia. Fete primiti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate