edivkv Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 cartea este in stare f buna, pretul este de 55 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 (editat) Cat costa "Manualul motociclistului"? Editat Ianuarie 26, 2012 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 http://librarieonline.net/ghidul-motociclistului-p-5743.html ghidul motociclistului ... pt incepatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 http://librarieonline.net/ghidul-motociclistului-p-5743.html ghidul motociclistului ... pt incepatori Neah, ar fi mai savuroasa editia comunista cu mobre vechi si exprimari comuniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Ianuarie 26, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2012 manualul motociclistului NU este de vanzare, am 2 editii una mai veche cu coperti de carton si cea care se vede, dar nu vand decat ce am dubluri doar cea pe care am prezentato si este in poza in prim plan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Ianuarie 27, 2012 Share Postat Ianuarie 27, 2012 Cartile lui Mayer sunt foarte interesante. Pentru cine are placerea si rabdarea sa citeasca - se invata o gramada de chestii misto de-acolo. Din cate imi amintesc, ultima editie de "Manualul Motociclistului" a fost scoasa prin 1957-1959 si inca nu era pus la punct Sistemul International (de unitati de masura). In fine, indeajuns offtopic, spor la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Februarie 2, 2012 Autor Share Postat Februarie 2, 2012 PRET NOU 50 CU TOT CU TRANSPORT schimb cu alte carti moto, cum ar fii, AGENDA MOTOCICLISTULUI, carti tehnice moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Februarie 13, 2013 Autor Share Postat Februarie 13, 2013 PRET NOU 50 CU TOT CU TRANSPORT schimb cu alte carti moto, cum ar fii, AGENDA MOTOCICLISTULUI, carti tehnice moto cartea este inca de vanzare inca una NOTOCICLETA sunt in stare ff buna si la preturi neg, pt ambele se face reducere 45 ron buc, sau 70 la pachet 40 ron pe bucata ambele carti s-au vandut se poate sterge sau inchide topicul numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate