Louis Cyphre Postat Februarie 25, 2012 Autor Share Postat Februarie 25, 2012 Uff, pierdusem topicul asta, nu ma stiu la setarile forumului. Penetrule, ce sa mai zic, merci mult de ajutor. Carburatorul ala ma intereseaza, dar mai astept sa iau si celelalte piese,de care ai spus pe celalelt topic. Nu am mers dupa ea sa o aduc acasa, ca nevasta-mea mi-a zis ca daca o aduc in apartament, ma lasa. Mai stau o saptamana si pe urma ma apuc de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 (editat) A apărut varianta carenată. Glumesc,e un fel de scuter cu acelaÂşi motor si cam aceeaÂşi linie dar roțile sunt mai mici,schimbător de viteze,transmisie pe lanț,forma e totuÂşi interesantă. Editat Aprilie 25, 2012 de Penetru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Aşa ceva am văzut mai demult în Bulgaria, distribuia ziare la hoteluri în Nisipurile de Aur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate