ioneld Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Salut Hai sa postam fiecare aici poze spectaculoase si nunumai cu nameti din curtile si zonele in care ne aflam . Incep eu cu citeva foto cu atelierul meu cind inca se mai vedea dintr-o laterala iar dupa ce am dat jos zapada de pe acoperis care era intre 0,4 m si 1,2 m chiar in unele zone ..... a ajuns acum la nivelu acoperisului....am dat-o jos din frica de a nu se prabusi acoperisul pe motoarele care hibernau linistite fara a sti ce li se putea intimpla . Sper sa facem un album de foto cu aceasta iarna pentru a ne aminti in ani urmatori . Acu se pot da pitici cu sania de sus de pe garaj pina jos . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Fain! Eu n-am așa probleme cu zăpada. Am găsit, în schimb,o poză de acum 4 ani... Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 (editat) Salut Hai sa postam fiecare aici poze spectaculoase si nunumai cu nameti din curtile si zonele in care ne aflam . Incep eu cu citeva foto cu atelierul meu cind inca se mai vedea dintr-o laterala iar dupa ce am dat jos zapada de pe acoperis care era intre 0,4 m si 1,2 m chiar in unele zone ..... a ajuns acum la nivelu acoperisului....am dat-o jos din frica de a nu se prabusi acoperisul pe motoarele care hibernau linistite fara a sti ce li se putea intimpla . Sper sa facem un album de foto cu aceasta iarna pentru a ne aminti in ani urmatori . Acu se pot da pitici cu sania de sus de pe garaj pina jos . La noi in Vrancea a fost dezastru. Editat Februarie 13, 2012 de etarulescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Acuma este nasol. Sa vedem cand s-or topi muntii astia de zapada...dar se pare ca nimeni nu gandeste preventiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Acuma este nasol. Sa vedem cand s-or topi muntii astia de zapada...dar se pare ca nimeni nu gandeste preventiv. Cu totii ne-am gandit la asta, dar se pare ca si lucrul acesta va lua prin surprindere autoritatile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Degeaba ne gandim noi, ca mai mult decat cu lopata nu prea avem ce face. Besinosii aia din administratie ar trebui sa puna mintea la treaba, dar este foarte, foarte greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Degeaba ne gandim noi, ca mai mult decat cu lopata nu prea avem ce face. Besinosii aia din administratie ar trebui sa puna mintea la treaba, dar este foarte, foarte greu. Le merge mintea numai la prostii si la ganduri de imbogatire rapida. La noi au spus ca oamenii din anumite sate nu au ajutat la dezapezire si au asteptat armata si alte ajutoare. Cat de puturosi sunt oamenii au spus majoriatea. In realitate la noi in Vrancea sunt sate unde cel putin 90% din oameni au peste 75 ani. Cum p..a mea sa iasa oamenii aceia din case sa se lupte cu nametii de 2-3 m, cu gerul si cu viscolul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Tampiti, cum mama dracului sa dai zapada cu lopata cand nici cu TAB-ul nu poti trece prin zona? Amaratii aia crapa de frigsi de foame sub tone de zapada si cretinii aia spun ca sunt lenesi? Numai pentru asta ar trebui sa plece de la guvern,slugoii si incompetentii mamii lor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Tampiti, cum mama dracului sa dai zapada cu lopata cand nici cu TAB-ul nu poti trece prin zona? Amaratii aia crapa de frigsi de foame sub tone de zapada si cretinii aia spun ca sunt lenesi? Numai pentru asta ar trebui sa plece de la guvern,slugoii si incompetentii mamii lor! Si sa vezi mama ipocriziei(stiu de la un prieten care lucreaza in armata). Zilele trecute a fost in Vrancea noul prim ministru. Soldatii au fost scosi pe un drum situat in camp sa dea cu lopata zapada ca sa dea bine in fata camerelor de luat vederi, in timp ce satele erau sub zapada. In alta situatie au fost trimisi 50 de soldati ca sa dezapezeasca pe viscol 5km de drum cu lopetile ca sa ajunga la o gravida. In final au avut si ei nevoie de ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Săracul Igor sub zăpadă... Âşi acuma , luni 13.02 la amiază, ninge cu îndîrjire. Tampiti, cum mama dracului sa dai zapada cu lopata cand nici cu TAB-ul nu poti trece prin zona? AI să fii surprins, dar aÂşa este, acolo unde nu se poate intra cu nimic se pate ajunge doar cu lopata. În schimb, cu viitoarele indunații, ai perfectă dreptate. Sunt gata să pariez pe orice că aÂşa o să ne f*%ă mama natură. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Normal ca se poate ajunge numai cu lopata, dar sa ai pretentii ca la lopata sa dea o baba de 68 de ani care nu a mancat de doua zile ca nu a putut ajunge la camara, este ridicol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 13, 2012 Autor Share Postat Februarie 13, 2012 (editat) Ce pretentii sa avem de la noul ministru cind el face parte din oculta mondiala masonica . 3) MRU ARE INITIERI GRELE INTR-ALE MASONERIEI SI A ALTOR ACTIVITATI EZOTERICO-OCULTE SPECIFICE SOCIETATILOR DISCRETO-SECRETO-INITIATICE, FIIND MASON DE VREO 20 DE ANI, AZI CU UN GRAD DESTUL DE MARICEL. Gasiti aici mai multe despre el : http://www.ioncoja.ro/2012/02/ce-lipseste-din-biografia-mirobolantului-intelectual-mihai-razvan-ungureanu/ Editat Februarie 13, 2012 de ioneld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 si de la mine cateva poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Săracul Igor sub zăpadă... Âşi acuma , luni 13.02 la amiază, ninge cu îndîrjire. AI să fii surprins, dar aÂşa este, acolo unde nu se poate intra cu nimic se pate ajunge doar cu lopata. În schimb, cu viitoarele indunații, ai perfectă dreptate. Sunt gata să pariez pe orice că aÂşa o să ne f*%ă mama natură. Daca nu faci fata, cheama jandarmii sa ajungi la moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Daca nu faci fata, cheama jandarmii sa ajungi la moto. Chiar, un pompier și o jandarmeriță! Oare ce-ar ieși din combinația asta? Popidarmeriță sau Jampier? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 (editat) eÂşti belea + = ... .. ... ....e campioană pe MAI la Judo, sper să nu citească pe aici.... Editat Februarie 13, 2012 de VULPOIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Asta se cheamă intuiție? Sau cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 eÂşti belea + = ... .. ... ....e campioană pe MAI la Judo, sper să nu citească pe aici.... intru eu la o tranta cu ia,sigur ajung dedesupt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 (editat) Editat Februarie 14, 2012 de dany_oldmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 intru eu la o tranta cu ia,sigur ajung dedesupt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 14, 2012 Autor Share Postat Februarie 14, 2012 Foto ...de azi dupa ninsoarea de ieri si azi noapte .Ar mai si alte foto dar atit deocamdata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 15, 2012 Autor Share Postat Februarie 15, 2012 La aceasta ora ...vedere de la fereastra casei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 (editat) ajung dedesupt Da'... erotic mai visezi, nenicule... Editat Februarie 15, 2012 de VULPOIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Februarie 15, 2012 Share Postat Februarie 15, 2012 La noi in Vrancea a fost dezastru. Trabantul, Trabantul, cat costa Trabantul ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate