raulus Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 din calatoria de nunta... din pacate pe 4 roti, dar cu gandul tot la 2... pozele cred ca vorbesc de la sine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Frumoase poze. Franta nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NISSAN Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 din calatoria de nunta... din pacate pe 4 roti, dar cu gandul tot la 2... pozele cred ca vorbesc de la sine... Din cate inteleg eu din asocierea asta de poze, tu vrei sa treci de la doua roti la doua senile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Ai fost in Normandia la Omaha?Super tare.Faina poza cu Sherman-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Octombrie 30, 2006 Autor Share Postat Octombrie 30, 2006 (editat) primele poze sunt din viena, apoi o expozitie temporara la domul invalizilor din paris, o poza cu Muntele Saint Michel, apoi prin normandia aa, dan, intr-adevar cred ca in tanc as fi in siguranta pe sosele... m-ar durea undeva de tractoare lasate in drum sau dacii ce intorc doar in fata ta sau alte astfel de minunatii Editat Octombrie 30, 2006 de raulus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Cu faine fiare ai umplut acest topic! Faine rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate