RENEGADE Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 Un coleg de pe un topic legat de BMW-uri a pus acest link unde va puteti vedea pozitia de condus in fncntie de moto, inaltimea voastra, inaltimea ghidonului, si alte date: http://cycle-ergo.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 Ha, ha, cat e de tare, iti faci o idee cum arata un ursuletz de 120kg pe un 125! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Eu am ales motorul meu cu datele mele, si zice ca nu ajunge piciorul la pedale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 ^^^e clar atunci...tre sa-l vinzi ))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 ^^^e clar atunci...tre sa-l vinzi ))))))) Da! Si sa-ti cumperi Vulcan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Martie 9, 2012 Autor Share Postat Martie 9, 2012 Eu am ales motorul meu cu datele mele, si zice ca nu ajunge piciorul la pedale Pune niste prelungitoare sau explica-i ca tu esti nou cu motorul asta si pana va obisnuiti unul cu altul mai dureaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Deja visez ca am montat ape-ul pe care-l am in debara Hai recunoaste ca ti dor de Vulcan asa un pic dar stiu ca mai mare e dragostea pentru HD! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate