Alin G. Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 (editat) Pentru o zi perfecta aveam nevoie: - soare = a fost - motoare = avem - prieteni = avem - mancare = facem rost - pofta de drumetie = doamneeeeeeeee cita avem dupa iarna !!! Dupa reteta de acum consacrata a lui Mihai de la Sebes a carnatului prajit pe bat la foc de lemne in natura am zis sa facem o iesire de genul asta azi la Feredeie sa vedem cum este natura dupa trezirea din iarna. Si fost perfect: - miros de primavara - iarba debia trezita din inghet - pasarele care ciripesc vesele in soare - cirnat prajit si miros de fum de lemne amestecat cu miros de benzina de la motoare ... yuuuummmyyy Mai jos pozele vorbesc: Bafta si ne auzim cu bine! Editat Martie 10, 2012 de Triplu xXx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 Ma uitam mirat la Tenere fiindca stiam ca are doua faruri, dar m-am documentat si am vazut ca pana in 95 s-a facut cu un singur far Bravo pt iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Leu' Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 Frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 Cam obscene pozele alea cu carnatul prajit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Martie 12, 2012 Autor Share Postat Martie 12, 2012 Cam obscene pozele alea cu carnatul prajit Alea cu mustar nici nu am avut curaj sa le mai postez Important este ca am dezmortit motoarele , saptamana viitoare sper sa ne stringem mai multi ... Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 Si la noi a venit PrimaVară ( a doua mai tarziu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 Si noi pe la Brasov am scos un pic vacile la pascut prin zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harlequin Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 Treaba buna, trebuie sa repetam iesirea asta in fiecare saptamana... minim de 7 ori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 Dupa reteta de acum consacrata a lui Mihai de la Sebes a carnatului prajit pe bat la foc de lemne in natura cirnat prajit si miros de fum de lemne amestecat cu miros de benzina de la motoare ... yuuuummmyyy foarte, foarte misto. bravo! si mi s-a facut o pofta de la carnatul ala perpelit asa, la foc... bravo! frumoasa tura, frumoase poze, frumos scris! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate