cristi-mic Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Pentru ca tot am iesit la o tura cu gasca weekend-ul asta, si intr-una din pauzele de pe marginea drumului s-au strins vreo 15 moto....3 din Bucuresti, 5 ale noastre si vreo 7-8 din Constanta (super coincidenta sa ne intilnim asa la iesirea din Ciucurova)....am zis sa mai pun niste poze... Citeva de la Enisala,de pe la Vadu, citeva de ieri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Frumoase pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Salutare! Ne-am intalnit aici: si ti-am spus ca te stiu de pe net. Super frumos motorul tau. Mai atasez 2-3 poze din aceeasi excursie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Octombrie 31, 2006 Autor Share Postat Octombrie 31, 2006 Super...oricum, a fost o mare coincidenta ca la interval de 10 minute sa ne intilnim 15 moto.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Faine poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Tiii, frumos! Mai ales pozele cu ruinele.... Cum se numeste cetatea/manastirea care a fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 super pozele...........animalutu ala ce este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Octombrie 31, 2006 Autor Share Postat Octombrie 31, 2006 Primele poze sint de la Enisala (cetatea). Animalutul e un popindau. Celalalt e un strut, la Manastirea Celic Dere. Ultima poza e de pe drumul Valea Teilor - Niculitel, un drum superb, cu serpentine ca la munte, dar foarte prost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 (editat) Multumiri de poze Cristi ! Mi-au trezit numai amintiri placute. Dobrogea a fost si va ramane locul meu de suflet din Romania. E altfel, e altceva, e atat de vast si singurul care imi da senzatie de libertate. Prin locurile pe unde ati facut voi poze am fost si eu in concediu anul trecut. La Enisala m-a lasat cu gura cascata, in drum spre mare, ceea ce parea, in departare, a fi marea, dar era de fapt lacul Razim. Era cat vedeai cu ochii. Vad ca au scos schelele de la Enisala pe care cu placere m-am catarat. Iar de Valea Teilor ce sa zic Aveam un atlas turistic in care atat o laudau ca de-abia asteptam sa ajung acolo. Adevarul ca e superba zona dar drum mai prost ca ala nu am intalnit in viata mea . Era ceva de genul : " - Ok, in care groapa dam? " drumul fiind plin de gropi de la un cap la altul. Poate doar de la Babadag la Slava Rusa era la fel de nasol . Oricum, superba zona aveti acolo la voi. Si inca nu am vazut Delta... Mai astept poze de toamna daca mai sunt. Beton ! Editat Octombrie 31, 2006 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate