poetu2007 Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 Ma intereseaza un atelier (persoana) care schiba kit biela ambielaj la cald. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 Ma intereseaza un atelier (persoana) care schiba kit biela ambielaj la cald. poi nu cred ca sta nimeni sa schimbe ambielaj cat e frig afara in alta ordine de idei.... pentru ce moto?? in ce oras?? etc etc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 Grea misiune,e nevoie de autogen pentru depresare,presă hidraulică Âşi un SDV pentru alinierea corectă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poetu2007 Postat Martie 22, 2012 Autor Share Postat Martie 22, 2012 Problema nu ar fi orasul pentru ca as trimite prin posta dar sa identific atelierul si sa vb cu omul sa stiu daca imi distruge sau nu ambielajul. E vorba de un motor MZ ETZ 250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 Problema nu ar fi orasul pentru ca as trimite prin posta dar sa identific atelierul si sa vb cu omul sa stiu daca imi distruge sau nu ambielajul. E vorba de un motor MZ ETZ 250 de ce nu postezi la "comuniste"?? acolo se gasesc persoane care detin informatii mult mai exacte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate