freemanrw Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 EMC BIKER DAYS 2012 IN GERMANIA Nu este o organizatie, nici o adunare de club si nici un concurs de vitezomani, cat mai degraba un eveniment motociclist care are loc in fiecare an si care aduna cluburi de motociclisti crestini din toate Europa si invitatii de pe alte continente. Scopul: A impartisa pasiunea noastra comuna pentru motociclism si iubirea noastra pentru Domnul nostru, Isus Hristros! Unde: orasul Forchheim (Germania) La program: seminare, workshop, servicii religioase ... si pt distractie: concerte rock live, parade motocliclisti in oras, excursii, gratare, spectacol de artificii Mai multe detalii aici (program, rezervari, etc.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionofjudah Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 deci, satanistiilor in disguise, pe cine vreti voi sa pacaliti? voi vreti sa ziceti ca nu sunteti satanisti, violatori de babe, etc, etc. cunoscutele cliseuri despre motociclisti? o sa-mi pun patrafiru' (cu protectii si cocoasa!) si vin! vin d-ala de la euharistie... pai da! ce eu nu mi-s bun crestin cind merg in localitate cu 50 km/ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 si aici dam de pocaiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freemanrw Postat Martie 24, 2012 Autor Share Postat Martie 24, 2012 (editat) Imi pare rau ca ai impresia asta despre crestini, lionof. Poate chiar ca te-ar prinda bine sa vii la un astfel de eveniment. De curiozitate! Ai sa vezi ca nu e deloc ceea ce spui si ca cei care-L implica pe Dumnezeu in viata lor se pot distra de minune!! "Caci orcie faptura a lui Dumnezeu este buna, si nimic nu este de lepadat, daca se ia cu multumiri" (1 Timotei 4:4) Editat Martie 24, 2012 de freemanrw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free rider Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 (editat) Imi pare rau ca ai impresia asta despre crestini, lionof. Poate chiar ca te-ar prinda bine sa vii la un astfel de eveniment. De curiozitate! Ai sa vezi ca nu e deloc ceea ce spui si ca cei care-L implica pe Dumnezeu in viata lor se pot distra de minune!! "Caci orcie faptura a lui Dumnezeu este buna, si nimic nu este de lepadat, daca se ia cu multumiri" (1 Timotei 4:4) Freeman ma bucur mult sa vad aici pe forum un crestin pasionat de motociclete si in acelasi timp cu pasiune si pentru DOMNUL si CUVANTUL SAU.Mi-ar placea enorm sa particip la un asemenea eveniment,am vizionat cateva video pe net de la asa ceva si e foarte frumos,insa distanta e prea mare pt mine si nici cu timpul nu stau prea bine,poate in viitor ne vom strange si pe aici prin Romanica o gasca de bikeri crestini care sa ne intalnim si sa facem niste iesiri impreuna.GOD BLESS U !!! Editat Martie 24, 2012 de free rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionofjudah Postat Martie 24, 2012 Share Postat Martie 24, 2012 (editat) Imi pare rau ca ai impresia asta despre crestini, lionof. Poate chiar ca te-ar prinda bine sa vii la un astfel de eveniment. De curiozitate! Ai sa vezi ca nu e deloc ceea ce spui si ca cei care-L implica pe Dumnezeu in viata lor se pot distra de minune!! "Caci orcie faptura a lui Dumnezeu este buna, si nimic nu este de lepadat, daca se ia cu multumiri" (1 Timotei 4:4) nu pot sa am decit impresia pe care o ofera! printre altele, ai bagat de seama ce pseudo am pe aci? vorbesc din ceea ce stiu mai bine decit tine, chiar imi permit sa spun asta. insa "crestineza" (e un nou dialect, daca nu stiai! cu god bless u, etc. etc. si citate din Biblie ca din biletele de papagal...apropo ce faptura zici tu ca e "buna"? ca tare as aduce niste multumiri!) nu da bine pe aici printre moto... astia cu musca asta (a se citi motocicleta!), suntem asa mai dintr-o bucata. Editat Martie 24, 2012 de lionofjudah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicostea Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 sunt curios!! a fost cineva la evenimentul mentionat in primul post?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freemanrw Postat Mai 29, 2013 Autor Share Postat Mai 29, 2013 (editat) sunt curios!! a fost cineva la evenimentul mentionat in primul post?? Cateva poze de la acel eveniment. http://www.ambassadors-mm.com/ambassadors/html/index.php?p=8&cat=&id=53 Editat Mai 29, 2013 de freemanrw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Hallelujah!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 vai, nu mai pot de ras! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicostea Postat Iulie 1, 2013 Share Postat Iulie 1, 2013 (editat) vai, nu mai pot de ras! serios? noah mai rade oleaca si dupa ce vezi... http://www.youtube.com/watch?v=54ZJOZ6TmNI Editat Iulie 1, 2013 de mihaicostea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate