Adic Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 (editat) Salut prieteni ! Am o nelamurire legata de uleiuri. Se merita pentru vfr full sintetic daca faci maxim 3000 km/ sezon ? Eu am pus si semi si full sintetic, fara sa descopar vreun comportament diferit la motor sau cutie. Ce parere aveti despre mobil 1 semi si full sintetic . A folosit cineva ? Asfalt uscat ! Editat Martie 28, 2012 de Adic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Martie 28, 2012 Share Postat Martie 28, 2012 Salut prieteni ! Am o nelamurire legata de uleiuri. Se merita pentru vfr full sintetic daca faci maxim 3000 km/ sezon ? Eu am pus si semi si full sintetic, fara sa descopar vreun comportament diferit la motor sau cutie. Ce parere aveti despre mobil 1 semi si full sintetic . A folosit cineva ? Asfalt uscat ! Ea merge fara probleme si cu un semisintetic 10W40 de calitate. Eu i-as pune totusi full syn ca e moto relativ noua, inghite ture mari, as fi foarte linistit. Mobil 1 semisintetic am folosit in GSXF 600. A mers brici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate