Sari la conținut

Adic

Membru
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Adic

  1. Inca o chestie "misto" .... la una din 5 porniri , nu ...porneste face doar "click-click" la un releu de sub sa, si ...atit. Daca o imping 1 m porneste fara probleme Ma gindesc ca "miroase" a electromotor pe moarte. Ati mai patit asa ceva ? e complicat de remediat ? merci de raspuns !
  2. Salut tuturor, Am cumparat un sevenfifty rc42 usor avariat, ghidon indoit , rezervor usor infundat, etc. Motorul e in stare buna Cum e usor de ghicit , am nevoie de piese M-ati ajuta f mult cu citeva sfaturi legate de unde pot sa-mi gasesc piese de schimb/ dezmembrari etc. De ex: 1. mansonul de cauciuc care vine peste reglajul de la maneta de ambreiaj 2. crashbars ( cel din stinga este compromis , cel din dreapta sper sa pot sa-l "dreg" ) 3. rezervor ? merita reparat / chituit / vopsit ? sau mai simplu unul second in stare buna 4. far / inelul cromat de la sticla far etc Orice idee sau link este mult apreciat ! Cu respect !
  3. Exact asa imi trebuie, e cel din lincul tau ? de la Kappa ?
  4. Salut, Merci mult de raspuns, e cam ce ma gindeam ca trebuie. Nu am reusit sa vad nici o poza pe situl din lincul tau. Nu ai cumva poza cu rackul in chestiune pe motorul tau ? Apreciez ajutorul tau! Numai bine
  5. Salut, Caut si eu un rack pentru bagaje pentru un VFR 800 Fi. Astept sfaturi de la cei care si-au cumparat asa ceva, sau au gasit alternative. Asfalt uscat !
  6. Merci de sfat , asa o sa fac. Numai bine !
  7. Salut prieteni, Vreau sa ma lamuresc odata cum e cu uleiurile si ce se potriveste mai bine pentru VFR. Pina acum am pus Mobil 1 10w40 , si semi si full sintetic , fara sa observ diferenta intre cele doua. Din cite am citit pe forumuri , diferenta e protectia mai buna la nr mai mare de km la cel sintetic. Pentru mine care fac maxim 4000 km/ an nu stiu daca merita full sintetic. Oricum i-l schimb la fiecare inceput de sezon. Voi ce parere aveti de uleiurile Mobil? Am citit mai nou ca pentru VFR care merge cam "incins" prin oras, musai trebuie full sintetic ... Va rog sa ma lamuriti daca v-ati lovit de dileme similare...
  8. Salut prieteni ! Am o nelamurire legata de uleiuri. Se merita pentru vfr full sintetic daca faci maxim 3000 km/ sezon ? Eu am pus si semi si full sintetic, fara sa descopar vreun comportament diferit la motor sau cutie. Ce parere aveti despre mobil 1 semi si full sintetic . A folosit cineva ? Asfalt uscat !
  9. Super misto filmarea , deci se poate si cu minidv, eu am dat vina pe sistemul cu caseta ca e prea sensibil la vibratii. dar mi-ai dovedit ca se poate chiar f bine. Poti sa-mi ce sistem de prindere folosesti ? eventula o poza , doua ? merci mult ,
  10. Eu am incercat cu camera minidv , jvc . Si a iesit spanac , ca din cauza vibratiilor imaginea e praf . Banda nu face tot tipul contact cu capul de inregistrare. Mai trebuie sa mesteresc la amortizari de socuri Recomand o camera cu sd . Oricum deja au cazut sub 5 mil. Numai bine
  11. Go Optimus Go !
  12. Ok , o sa fac asa , desi stiu ca o sa-mi dea un pret de o sa ma puna in c?r ! Merci pentru sfaturi
  13. Am , aerisit , am schimbat tot lichidul de frina , frina tine o vreme dupa care se inmoaie. Eu zic ca-s garniturile duse clar , dust cover-u de pe capatul pistonului e rupt , cred ca a intrat praf si mizerie si a distru s garniturile. La louis n-am gasit asa ceva Poate imi mai dati o idee..
  14. Fratilor , stie cineva unde gasesc garnituri pentru pompa frina fata ? m-a lasat , e moale ca prosopu ! Am aerisit-o si am schimbat lichidu de frina , garniturile sunt terminate. Apreciez orice sfat ! Asfalt uscat !
  15. Corect ce?! Nu pricep, eu n-am gasit pe nicaieri in Ro , am gasit pe un site englezesc si mi-au cerut 30 lire pe setul de "repair kit" daca ati vazut pe undeva sau stiti unde as putea gasi second , apreciez ! Merci !
  16. Salut , Am un cb500 pc26 si am o problema cu pompa de frina pe fata , garnitura de protectie de pe pistonas e rupta si cred ca a intrat mizerie si a stricat si garniturile din pompa . Am curatat cit am putut si am schimbat lichidul de frina , placutele sunt inca ok mai merg mult si bine. Frina merge din ce in ce mai slab, stie cineva unde gasesc garnituri de schimb? Merci
  17. Salut Am o Honda cb500 pc26 si in ultimul timp frina fata a devenit din ce in ce mai moale , am desfacut maneta si am descoperit ca garnitura care acopera pistonasul este rupta in mai multe locuri. Are cineva idee unde gasesc garnitura de schimb ? Am curatat sistemul si am schimbat lichidul de frina. Acum e mai ok dar problema va reveni daca garnitura e rupta. Apreciez orice idee din partea voastra. Asfalt uscat!
  18. Clar ca din clicketu ala nu se reduce lungimea telescopului ci modul in care lucreaza el . Parerea mea e ca ar trebui redus numarul de spire din arc , sau un mod de-al scurta ( desi nu-mi dau seama cum).
  19. Salut prieteni ! Are cineva vreo idee cum se poate reduce inaltimea seii la un cb500 ? Ma refer la reducerea inaltimii motocicletei pentru persoane mai scunde. Exclud din start ideea cu reducerea buretelui de pe sha , sau cu inlocuirea telescoapelor de pe spate (idee de altfel buna dar destul de costisitoare). Orice alta idee e apreciata. Numai bine !
  20. Merci baieti ! Ma duc in concediu si dupa ce ma intorc ma "talharesc" ! parerile voastre sunt super pertinente e mai bine sa intrebi de 2 ori inainte sa dai cu capu. Cele bune si merci ! Revin pe topicu asta cind o sa am cu ce ma lauda
  21. Hehe ! Merci de recomandare , dar sare din buget ... Cum e racit nu cred ca e relevant atita timp cit povestim de aceeasi familie de motociclete. Pe mine ma intereseaza cum e 1200 la consum si ca si fiabilitate, ca e mare si tare asta stiu si de aia ma atrage de mor. Am auzit ca astea de 1200 au probleme cu ambreiajul , clar din cauza ca-s forjalite pe afara pe o roata si vindute ca fiind fost folosite numa pentru touring ( de obicei de vreun mosuc ) la noi. Cum e cu talaharu de 1200 la drum , aia va intreb , cum se comporta in curbe , cum frineaza comparativ cu 600 (650). Poate ma ajutati sa ma hotarasc . Merci
  22. Salut baieti ! Ajutati-ma sa ma hotarasc. Vreau sa ma "banditesc" , nu ma pot hotari intre banditu de 650 S si ala de 1200 S . Clar ca stiu cam ce poate fiecare si ce inseamna cifrele alea , dar vreau parerile voastre pertinente relativ la ambele . Inclin sa iau 1200 dar am citeva dubii legate de consum , fiabilitatea cutiei si greutate. Orice sugestie sau parere e binevenita. merci si bafta maxima !
  23. Salut ! Ati gasit pe undeva owner manual de cb 750 ? Am cautat pe toate lincurile si n-am gasit decit manualul de service. Ma poate ajuta cineva ?
  24. Salut ! Am si eu un CB 500 din 97. Am facut cu el vreo 1800 km si sunt f multumit de cum merge. Am o intrebare: Cit rezista in mod normal , in conditii de utilizare normala, fara acrobatii care streseaza transmisia , un chit de lanz ? In km ma refer Astept raspunsuri de la voi ! ps. Sa vina primavara ca ma ia draq daca nu motociclesc in curind
×
×
  • Creează nouă...