bandi Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 pentru o africa twin, shaua originala a fost taiata, acum o vreau (cel putin) la loc, eventual si remodelata pentru comfortul pasagerului. ideile de DIY (fa-tzi-o cu mana ta) sunt si ele bine-venite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heavystorm2005 Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 e unu care se ocupa de chestiile astea in militari langa teatrul masca are atelieru....numai am numarul lui de tel dar sigur te ajuta....dute direct acolo si intreaba de costel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Octombrie 31, 2006 Autor Share Postat Octombrie 31, 2006 e unu care se ocupa de chestiile astea in militari langa teatrul masca are atelieru....numai am numarul lui de tel dar sigur te ajuta....dute direct acolo si intreaba de costel... merci coane. teatrul ala pe unde e? ca-s cam incult, scuzatzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Nu-s eu bucurestean da teatrul masca nu era prin bucurestii noi chiar dupa ce treci de depou? (venind dinspre grivitei)? Teatrul ala plin de gipsy in "parculetzul" din fata? Am stat un an in bucuresti cica dar am vrut sa uit repede experienta te cred frate...bucuresti sux...cat despre sheile alea...merci de indicatie oameni buni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 vorbeste cu mao-san,se ocupa si de shei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 incearca la maosan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 vezi poate poa sa te ajute darian!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Noiembrie 1, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2006 mao-san shi dar-ian numa' imbraca. am nevoie shi de "umplutura" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate