stulewa Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 la cererea publicului am decis sa repet iesirea "de scolarizare" deci: plecare vineri 06.04 intoarcere sambata sau duminica 08.04 cazare la campingul lui Chefani mancare tot acolo la botu' calului. facilitati: transport motoreta Bucuresti-Curtea de Arges si retur spalat motoreta bere,tzuica,spritz etc locurile sunt limitate la 6(sase), pana acum s-au anuntat: livanu-520exc,mario-450wr,gabi-250exc motocicletele trebuiesc sa fie intr-o stare tehnica buna si avand in vedere ca s-ar putea sa ploua gumele trebuiesc sa fie bune pentru detalii contactati-ma pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 locuri limitate sunt doar la transport? ca m-as baga si eu la o iesire cu voi. numai sa se mai incalzeasca, pt ca zilele astea a fost un frig aici... azi dimineata -4grade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 (editat) Deci, ploaie, namol, frig, bautura, mancare astea sunt toate ingredientele pentru o super iesire. Dom profesor am pregatit carnetelul abia astept sa-mi iau notite Editat Aprilie 2, 2012 de mario Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 9, 2012 Autor Share Postat Aprilie 9, 2012 si eu sper sa ploua ca sa fie treaba treaba. pe uscat merge toata lumea, da' cand se moaie asfaltu.... deci vine si grex mai sunt doua locuri cretzea s-a anunta dar nu a comfirmat, "the face".... il mai testam in primul rand vreau sa le multumesc participantilor pentru seriozitate. asadar va prezint "clasa 7 aprilie 2012" si acum ceva poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Parerea mea in calitate de participant FOARTE TAREEEEEEEE Dupa o zi de genul asta unui incepator in domeniul enduro Ii dispare ceata si gaseste raspunsuri la foarte multe intrebari. Asa ca am inteles nu numai cum sa fac anumite tehnici dar si de ce se fac. Eu 100% vin si la urmatoarele iesiri. Aaaaaaaaaa ce era sa omit. Conditiile din camping NOTA 10. Mancare buna, bere rece, cazare forte ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viosss Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 La urmatoarea iesire ma inscriu si eu daca ma primiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 23, 2012 Autor Share Postat Aprilie 23, 2012 pai ce sa zic, la cererea publicului repetam dicstractia ) aceleas conditii de participare, aceeasi locatie in perioada 27.04-29.04. participari anuntate: mario 450wr livanu 525 exc fatzau 450 exc gabi 250 exc lista e deschisa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 pai acum faci clasa aII-a? ca parca am promovat clasa I. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 24, 2012 Autor Share Postat Aprilie 24, 2012 daaaa, acu lucram la busteni in panta si alte glume d-astea gen craci ,crengute si alte acarete ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 Nu este clasa a II-a este clasa I semestru doi. Sa veniti pregatiti ca dam teza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 daaaa, acu lucram la busteni in panta si alte glume d-astea gen craci ,crengute si alte acarete ))) cum adica, voi nu va intoarceti daca e un lemn pe urcare???? sau daca e poteca necuratata??ciudat sport domn`le, eu nu as avea mare incredere in jumba asta, sau cum ii spune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2Short Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 Numara-ma si pe mine. O sa am nevoie sa ma lipesc de careva cu masina ca nu am cu ce sa vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tedted Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 Vin si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2Short Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 Daca tot e 1 mai marti, nu facem o prelungita? Eventual facem scoala in weekend iar luni si marti o luam pe coclauri. Nu-i obligatoriu sa ramanem acolo, avem nenumarate optiuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 25, 2012 Autor Share Postat Aprilie 25, 2012 (editat) ar mai fi un loc pe banchiza, mobrele ar trebui aduse pentru incarcare vineri pana in ora 15. aglomeratie mare la Valiza in weekendul asta dupa asta sa vedem cum ne organizam prin masini cum adica, voi nu va intoarceti daca e un lemn pe urcare???? sau daca e poteca necuratata??ciudat sport domn`le, eu nu as avea mare incredere in jumba asta, sau cum ii spune @ Soso: deci.... s-a inchis lista: mario 450wr gabi 250exc fatzau 450exc 2short 250exc tedted 250wr livanu 525exc 2short ia legatura cu tedted pentru transport ca zicea ca ar putea sa ia pe cineva si e militarist ca matale am impresia Editat Aprilie 25, 2012 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 n-am fost chiar clar dar speram sa ne vedem. macar pe traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 25, 2012 Autor Share Postat Aprilie 25, 2012 e cam problema cu cazarea, dar matale stai peste deal asa ca poti sa te arati la intrunire Tocmai am vorbit cu Valiza si zicea ca pune si un cort d-ala p-acolo prin curte asa ca daca ti se face somn sa vi pregatit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 fetelor, nu va faceti si voi o camera de chat privat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 26, 2012 Autor Share Postat Aprilie 26, 2012 o sa pun un weebcam in cort, sa fie un fel de big brother Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 si al cui e randul sa fie little brother de data asta? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiddsci Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 ceva grupa gradinita aveti pentru FETE, stiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 ai servit CEVA inainte sa scri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 31, 2012 Autor Share Postat Mai 31, 2012 gata fetele, avem si vichendul asta : tehnica mersului pi ploaie, printre picaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 (editat) gata fetele, avem si vichendul asta : tehnica mersului pi ploaie, printre picaturi unde? daca e in Curtea de Arges (la camping) o sa fiu si eu acolo in w-e. Editat Mai 31, 2012 de popp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 31, 2012 Autor Share Postat Mai 31, 2012 unde? daca e in Curtea de Arges (la camping) o sa fiu si eu acolo in w-e. CATA INUITIE, E CHIAR ACOLO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate