crosser Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 Nu am vazut inca un topic in care sa se discute mai in amanunt de un Honda CRF450 ,as dorii toti posesorii de CRF si toti care stiu si cunosc acest motor , pareri , discutii , defecte , in general tot ce trebuie stiut despre acest motor ! Si binenteles si poze cu aceste motoare in actiune , si tot ce aveti de inpartasit despre ele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MS91SAX Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Atty CRF 450R 03 Sighisoara ID:bathi_a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 Pff nimeni nu mai zice ceva aici , ca sunt curios de un 450 pe cei care i stiu eu vad ca trec la 250 si nu prea aud cuvine de lauda pe termen lung alte pareri ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus2q Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 salutare posesorilor de crf 450, adio gsxr k2 ( motocicleta mea iubita ) ! Ce sa zic de cateva saptamani sunt si eu posesorul unui crf 450 cica 2005 , la prima vedere:cuplu mare(sigur de la +1 dinte pe fiecare pinion atac/foaie), stabila,usor de manevrat...zic eu ; deocamdata mai multe detalii nu pot da,ca nu stiu. ce stiu din auzite : f bune hondele astea in general,nu faca probleme,doar daca nu stii sa mergi cat de cat, fierbi motorul/calezi....intr un cuvant :CUM O INTRETII,ASA O AI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Sa pui ceva poze Dud si sa o stapanesti sanatos . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus2q Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 2 poze am deocamdata ,nici nu prea am avut timp de ea,am fost cam pe fuga cand am luat o si am dus o la bz. Eu stau in buc iar mobra la bz,asa ca ajung si eu de 1-2 ori pe luna sa ma dau cu ea (cateva zile in total) ;dar e suficient pe moment. Saptamana viitoare sunt "calare" pe ea si totodata si niste poze in plus acilisea' 2 poze am deocamdata ,nici nu prea am avut timp de ea,am fost cam pe fuga cand am luat o si am dus o la bz. Eu stau in buc iar mobra la bz,asa ca ajung si eu de 1-2 ori pe luna sa ma dau cu ea (cateva zile in total) ;dar e suficient pe moment. Saptamana viitoare sunt "calare" pe ea si totodata si niste poze in plus acilisea' app...multumesc aragon ptr urari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate