Sari la conținut

Rufus2q

Membru
  • Număr conținut

    129
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Rufus2q

  1. Salut! ciuleste urechea bine si vezi daca zgomotul se aude cumva din ambreiaj...daca DA, desfa capacul cel mare ( nu doar cel la care ai acces doar la ambreiaj ) si incearca sa misti cu mana oala de ambreiaj. Daca are "joc" si se aude gen "fier pe fier" atunci cauciucurile/garniturile de amortizare a oalei de ambreiaj s-au tocit si trebuie inlocuite ( asta daca ai oala aftermarket) daca nu,iti iei alta oala de ambreiaj !
  2. Rufus2q

    Accident Cluj

    in situatia de fata,alt bou in afara de taximetrist nu mai exista! sunt unici prin ce ilegalitati fac pe sosele,clar !
  3. Rufus2q

    Accident Cluj

    Condoleante familiei indurerate! ...ce poate sa faca un bou de conserva
  4. Chiar azi am sunat la baietii de la http://www.sudura-aluminiu.ro/ , mie cel putin mi au confirmat ca poate sa mi faca lucrarea : o sudura pe o fisura de aproximativ 7 cm la teava intermediara(care e din titan) de la mobra mea! sper ca ti am fost de ajutor.bafta
  5. salut! grile de plastic de la radiatoare la ce pret sunt? te rog un pm!
  6. Rufus2q

    Honda crf450R 2004

    salut ! multumesc mult de informatii ps: scuza ma ca citesc tocmai acum mesajul dar nu prea am mai avut timp de navigat pe net daca si tu crezi ca ai anumite dubii la mobra ta nu te sfii sa intrebi. da,se pare ca ai dreptate! Rulmentii de jug trebuie cumparati de la magazine speciale de piese moto... nu prea se gasesc acestia pe cotele respective ( sau daca i gasesc nu stiu cum fac cu simeringurile alea care vin impreuna cu rulmentii ). Dar eu zic ca putem lua cu incredere rulmenti ptr roti ( fata+spate ) , iar la SKF sigur se gasesc. Acu n am nevoie de iei ca au fost schimbati ; ce ma deranjeaza f mult e ca am putin joc in jug ...clar sch rulmentii . pana se termina concediu sper ca o pun la punct ! bafta si multumesc de raspuns!
  7. Vand o pereche de cizme puma,purtate de max. 5 ori ,in stare foarte buna, marimea 43 ( bune si la 42 ) , ptr touring ,f comode.poze reale. contact: 0721852106 . prefer predare personala in bucuresti,zona militari. sau schimb cu cizme cross +diferenta de la mine! pret 220 ron! cumpar grile plastic radiator ptr honda crf 450 2004-2005. vezi poza
  8. Rufus2q

    Honda crf450R 2004

    Multumesc de informatii. Legat de comanda de pe site uri speciale de piese/accesorii moto(stiu pretul lor),eu as vrea sa i cumpar de la depozite de rulmenti si poate ii gasesc mai ieftini fata de astia cu piese moto,de asta aveam nevoie de cotele astea.
  9. Rufus2q

    Honda crf450R 2004

    Salut. Vreau sa mi schimb rulmentii din jug la mobra dar problema e urmatoarea : eu sunt din bucuresti iar mobra e in alta localitate ; mi e cam greu sa ma duc sa o desfac si sa constat ce tip de rulmenti ( cotele ) am in jug iar dupa sa vin in bucuresti sa i cumpar si sa mai fac inca un drum sa i montez. ...asa ca e cineva care a desfacut si a notat undeva,ce tip de rulmenti ( dimensiunile acestora ) sunt la jug la crf 450R -ul asta? Stiu ca astia din poza atasata sunt,dar nu am nicio dimensiune a lor. ps: si ptr viitor daca mai stiti si pentru roata fata+spate ( tot la rulmenti ma refer ) multumesc!
  10. S-a mai stins un nevinovat ...condoleante familiei.
  11. Sper sa ramana in viata. Doamne ajuta
  12. Ce sa mai ...mura n gura,toate detaliile de care ai nevoie. Sper ca intr un viitor apropiat sa mi iau si eu o mobra ( touring ) si sa "trag" si eu niste drumetii,de ce nu,chiar cu voi; dar deocamdata raman doar cu speranta... Calatorie placuta/fara evenimente si sa ne auzim cu bine! ps: asteptam poze.
  13. Rufus2q

    Honda CRF450

    2 poze am deocamdata ,nici nu prea am avut timp de ea,am fost cam pe fuga cand am luat o si am dus o la bz. Eu stau in buc iar mobra la bz,asa ca ajung si eu de 1-2 ori pe luna sa ma dau cu ea (cateva zile in total) ;dar e suficient pe moment. Saptamana viitoare sunt "calare" pe ea si totodata si niste poze in plus acilisea' app...multumesc aragon ptr urari!
  14. Rufus2q

    Honda CRF450

    salutare posesorilor de crf 450, adio gsxr k2 ( motocicleta mea iubita ) ! Ce sa zic de cateva saptamani sunt si eu posesorul unui crf 450 cica 2005 , la prima vedere:cuplu mare(sigur de la +1 dinte pe fiecare pinion atac/foaie), stabila,usor de manevrat...zic eu ; deocamdata mai multe detalii nu pot da,ca nu stiu. ce stiu din auzite : f bune hondele astea in general,nu faca probleme,doar daca nu stii sa mergi cat de cat, fierbi motorul/calezi....intr un cuvant :CUM O INTRETII,ASA O AI !
  15. Sincer la cate am vazut zilele astea chiar mi a trecut prin cap sa mi iau un tir si sa fac si eu cateva victime ca na doar sunt "mare" si n am nimic daca intra cineva in mine ( asta ptr cei care au facut victime/morti in special motociclistilor). Cu legile din romania daca omori pe cineva din culpa intre 1-5 ani de inchisoare ( o nimica toata ),sa i vad pe aia "chiar nu l am vazut si avea si viteza" intr o "casa noua" ,cu mainile pe piept!!! Si cu baiatul care a intrat in taxi...taximetristul ala daca vedea un tir mai avea tupeul sa intre in intersectia aia? ... o moarte d asta ii doresc si asta zic ptr ca am vazut cata durere a fost la inmormantarea lui Mihai. Asa ca baieti,MAREEE GRIJAAA,ca soselele sunt pline de PROSTI SI INCAPABILI!!!
  16. Salut! Am fost si eu azi,lumea multa cum a mai spus cineva,mobre la fel,spectacol oferit de un "numar" de shunt si de un endurist Jervis. Ca organizare...nu prea a fost cel putin la expozanti mai putini ca anul trecut! Preturile sunt la fel ca in magazin( rar mai gaseai o "oferta" si aia cu 10%-30%) ;deci nu vor sa vanda ma gandesc eu. Parerea mea ca nu prea merita efortul daca strabati sute de km :|
  17. cred ca am gasit in manual...fiecare jamba 528 ml. Asta trebuie sa fie cantitea corecta; si app am sub 80 kg deci l am nimerit:D multam mult ptr ajutor amandurora!
  18. Salut all! o intrebare am si eu la voi,cei care va pricepeti ...: ce cantite de ulei de furca(normala) intra in fiecare JAMBA,ca sa-si faca bine treaba furca?! mentionez ca am un gsx-r 600 2002 ! si ca chestie: tipul asta de ulei Motorex Racing Fork Oil 10W e alegerea buna(defapt asta l-am cumparat deja)? Multumesc celor ce-mi vor da un sfat!!!
  19. Sa o stapanesti sanatos cmd! frumoasa mobra ...asfalt uscat si fara incidente!
  20. Salut all! o intrebare am si eu la voi,cei care va pricepeti ...: ce cantite de ulei de furca intra in fiecare JAMBA,ca sa-si faca bine treaba furca?! mentionez ca am un gsx-r 600 2002 ! si ca chestie: tipul asta de ulei Motorex Racing Fork Oil 10W e alegerea buna(defapt asta l-am cumparat deja)? Multumesc celor ce-mi vor da un sfat!!!
×
×
  • Creează nouă...