Sari la conținut

Vand JAWA 350 chopper


smokefield
 Share

Postări Recomandate

Vizitator VULPOIU

Aaa dar mai înainte era bun de dus la fier vechi ??? acum că sare din viteze??? iar mai încolo că de fapt avea o pată... sau ce urmează???

 

ÂŞi cam ce te bagi, totuÂşi? E problema ta? Eu cînd am auzit mi-am pus mîinile în cap Âşi i-am comunicat să mi-l trimită înapoi aÂşa cum e, pe cheltuiala mea, Âşi îi dau banii înapoi. Public spun asta. MAI MULT DE ATÎT CE VREĂI???

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Lasa-l @Sarpe ca e odihnit si vad ca bate cimpii pe forum, doar-doar si-o gasi vreun amic partener de cearta virtuala. Are impresia ca daca se vaita pe-aici sau se infoaie precum curcanu' o sa i se ierte minciuna. N-am nevoie de banii tai Vulpoiule, aveam nevoie de un prieten, si contam pe ajutorul lui! Aveam nevoie de un motor bun, asa cum l-ai laudat, iar munca mea de a-l demonta pe cel vechi si remonta pe cel de la tine, apoi demontarea lui din nou si repararea unuia (adica din doua rele sa fac unul bunicel) si repunera lui pe cadru, ma tine blocat cel putin doua-trei saptamini...ca sa nu mai vorbesc de spatele (coloana) care ma omoara si nu pot lucra. Faptul ca n-ai stiut tu sa pretuiesti un motor, ori ca n-ai stiut pur si simplu sa-l repari si exploatezi, nu face din Jawa o motocicleta proasta. Am motociclete Jawa sau CZ 250/350 Sport de ~30 ani si sincer nu le-as schimba pe nici-o "comunista"! Dar...asa-i cind strugurii is acri!

Oare anuntul tau de vinzare l-ai redactat in necunostinta de cauza, oare replicile ulterioare postate pe-aici le-ai scris beat?! Nu cred...

Sper sa-ti trimit si "vederi" cit mai repede...iar daca tie iti place sa te faci de ris, n-ai decit...eu nu am avut de gind decit sa te fac atent, sa te previn, de-aia te-am sunat si ti-am dat sa asculti cum schimba o cutie fara sa agate, eventual sa ma ajuti ulterior sa fac rost de-o cutie de viteze buna, nicidecum sa ma balacaresc aici cu tine. In rest, numa' de bine! Un Paste Fericit tuturor! :cheers:

 

Anunt vinzare motor copy/paste (de @Vulpoiu)

Motor - refăcut de la echilibrat ambielaj, rulmenți Koyo noi + simeringuri noi, cota 3: pistoane + segmenți noi, rulmenți cu ace la bielă.

Schimbă viteze corect fără să agațe sau cîrîie, ambreiaj în regulă.

Bonus piese dintr-alt motor dezmembrat - ambreiaj, lanț primar, alte mărunțiÂşuri

I-ar trebui platou cu platini noi, cel vechi funcționa dar ar fi de schimbat. ÂŞi pinion lanț secundar nou.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator VULPOIU

Da, textul respectiv se regăseÂşte în anunțul pus la topicul de feedback.

 

Eu nu văd ce-aÂş mai putea spune sau face, aÂşa că o las cum spuneți voi. AMIN.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

hmmm ..... atat te duce mintea atata scri.mi bine uita te la ce scri si cum scri si lasa lumea in pace fiacare incearca sa vanda si sa cumpere cum poate,cat despre tine tu nici nu vinzi nici nu cumperi numai incurci lumea.si daca esti asa expert in ale scrierii dute la facultatea de litere ca noi nu avem nevoie de experti in ale corectarii scrierii pe aici.cam atat am avut de spus in rest la capitolul tau liniste ca nu esti pe treaba ta.

Nu vreau sa ma bag intre disputa dintre tine si Vulpoiu, dar deocamdata Vulpoiu are un ascendent asupra ta. Lasati cliseul ala ca nu suntem pe forum pe gramatica, suntem pe un forum si ai face bine daca ai incerca sa iti corijezi modul de scriere. 2 virgule si un punct nu a omorat pe nimeni.

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pt cei care ponegresc Jawa o sa le spun o poveste: in 2007 mi-am luat A-ul, am gasit in garajul unui var o Jawa 350 nepornita de 6 ani.

Am dat drumul robinetului de benzina,tras socul,dat 3 pedale fara contact,pus contactul- pornire la urmatoarea pedala :eek:

Motocicleta avea 14800 KM -din 92.

De atunci am mers 3000 km (numai in oras) iar problemele intalnite: am rupt un cablu de ambreiaj :rolleyes:( pana am invatat sa folosesc semi-ambreiajul de la pedala),am schimbat bateria, schimbat ulei+semeringuri+burdufe de protectie ( dupa o iesire la "coclau" -adica pe camp cu prietenii care au Cross )

Concluzia: daca nu ceri de la ea sa faca mai mult decat poate din proiectare Jawa e Ok.

Parerea mea... :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

În cazul ăsta nu mi-l mai exprim nici eu pe viitor.

 

Rar am mai văzut topic cu atâția draci pe el. Paradoxul este că motocicleta arăta grozav Âşi s-a vândut imediat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Posturile astea erau bine plantate mai sus, la Jawa...si nu mai amestecam atunci marfa cu ambalajul...chiar daca omul nu se mai supara ca-i stricam afacerea, fiindca si-a vindut motorul. Cu parerea poate sa-si dea oricine, cred, fie incepator sau avansat, novice sau expirat. Scuzati, asa vine rima! Iar daca motoarele de Jawa mi s-ar fi parut niste esecuri totale, fiti siguri ca nu ma chinuiam sa mai cumpar unul si sa insist sa-l fac sa-si aduca aminte pentru ce a fost proiectat, construit si achizitionat. Si o sa demonstrez ca nu ma dau batut pina nu adun iarasi Jawa, chiar daca a mea nu-i cine-stie-ce-scula, iar apoi voi demonstra ce poate un motor Jawa, la fel, cu poze si martori...cum am facut anii trecuti cu bietul CZ Sport, reinviat din propria-i cenusa! :bike-037:

Editat de ivan_pedala
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

coxule, daca ti-ai luat A-ul in 2007 mai bine ai lasa pe altii care avem permis din '87 sau poate '97 sa ne exprimam punctul de vedere referitor la Jawa si problemele intalnite...

In 87 92 97 ce faceai cu Jawa in trafic? TE JUCAI acu e greu ... cine baga acu cu o jawa un an de motorit in care sa includa si un drum 2 mai lungi de casa ala da face experienta si risca enorm .... fa-ti omule topic separat daca esti dumnezeu intre motociclisti

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...