B.B. Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 As vrea sa fac un disc de ambreiaj pentru suzuki dr600. modelul este cel din poza si este din aluminiu acoperit cu ceva negru abraziv. Din ce dracu sa-l fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 ma tu esti normal? gata, nu mai ai giorseturi sovietice! nu mai merge cu carpeala! ia discuri noi si gata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Corect! Acum daca tot ti-ai luat ceva bun, respecta-l! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Eu in locul tau as incerca sa renunt de tot la acel disc. Vezi mai degraba cum poti sa pui o bucsa, ceva, o shaiba, care sa compenseze lipsa acelui disc si sa suplimenteze apasarea celorlalte discuri de catre arcuri. Cate discuri sunt in total in ambreiajul tau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Eu in locul tau as incerca sa renunt de tot la acel disc. Vezi mai degraba cum poti sa pui o bucsa, ceva, o shaiba, care sa compenseze lipsa acelui disc si sa suplimenteze apasarea celorlalte discuri de catre arcuri. Cate discuri sunt in total in ambreiajul tau ? Nu cred ca este sfatul potrivit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Eu am zis ca aia as face, nu ca e cea mai buna solutie. In general, eu consider ca o improvizatie poate fi facuta atunci cand nu risca sa afecteze o alta piesa, sanatoasa. Altfel, daca piesa e oricum "bolnava", nu se pierde nimic daca incerci o "resuscitare", pentru ca ansamblul sa functioneze inca (cat de cat) pana cand faci rost de timp si de bani pentru o reparatie "ca la carte". Cam asta e scopul "improvizatiei" si principiul se aplica la fel de bine la orice utilaj, indiferent de "rasa". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 1, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2006 Eu am zis ca aia as face, nu ca e cea mai buna solutie. In general, eu consider ca o improvizatie poate fi facuta atunci cand nu risca sa afecteze o alta piesa, sanatoasa. Altfel, daca piesa e oricum "bolnava", nu se pierde nimic daca incerci o "resuscitare", pentru ca ansamblul sa functioneze inca (cat de cat) pana cand faci rost de timp si de bani pentru o reparatie "ca la carte". Cam asta e scopul "improvizatiei" si principiul se aplica la fel de bine la orice utilaj, indiferent de "rasa". ideea ta este foarte buna, am sa vad daca se poate pune in practica. Am comandat deja setul de 5 discuri de la Louis si ajunge in 2 saptamani. Ideea este ca nu am rabdare pana atunci, vreau sa ma plimb cu motocicleta... Totusi, eu cred ca se poate face dintr-o placa de plexiglass sau fibra sau ferodou ceva de aceeasi grosime. Da-l in masa ca nu-i vreo bijuterie multifunctionala. E un rahat de disc care tre sa stea presat si sa nu alunece! Eu l-as face si din carton presat dar chestia e ca nu-i tin urechile. Cel original este din dur-aluminiu, acoperit cu o poleiala neagra abraziva de 2mm care nu stiu ce este. Mai bine astept.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 4, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2006 AM GASIT !!!! LA BUCURESTI, LA SERVICE SUZUKI! In sfarsit pot sa trec la japo pe bune, adica o sa ma dau cu ea. Nu conteaza vremea. Anul trecut mergeam cu mobra de-i paraiau rotile pe vremea asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 (editat) bun..uite, asa, sa stii si tu pt tine, discurile alea, cu negrul abrazib, cele mai bune sunt pe pluta...ca dopul de la sticlele de vin eu zic ca daca ti-ai luat o japo sa o respecti, dar, acum, daca te lasa undeva doamne fereste si nu ai al indemana, improvizezi...mai sunt cateva improvizatii utile omului ramas in camp... bai da nu erai tu cel cu minsku ala marfa de l-a plimbat in toata tara? chiar vroiams a iti zic sa iei de minsk si sa il tai oricum, asfalt uscap pe noul tau motor..sa il stapanesti sanatos Editat Noiembrie 4, 2006 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate