bogdan_ionut Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 Salut ! Vreau sa achizitionez o motocicleta Yamaha tzr 50 , si are o problema . Actualul proprietar a cazut cu ea si a cam "jdrelit-o ". As dori sa stiu cum ar trebui sa rezolv problema . Am doua optiuni : ori sa schimb carena ( aici as vrea sa stiu cat m-ar costa ) ori sa o repar . Ce m-ati sfatui sa fac ? Astept sfaturi ! Multumesc anticipat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Aprilie 22, 2012 Share Postat Aprilie 22, 2012 aia e doar o zgarietura.mergi la un vopsitor bun si ti-o face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_ionut Postat Aprilie 23, 2012 Autor Share Postat Aprilie 23, 2012 aia e doar o zgarietura.mergi la un vopsitor bun si ti-o face. deci nu merita sa o schimb ?! din intamplare stii cat m-ar costa sa o vopesc(doar acea carena) ? Cine cunoaste un vopsitor bun in Bucuresti sau in apropiere de Bucuresti ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 deci nu merita sa o schimb ?! din intamplare stii cat m-ar costa sa o vopesc(doar acea carena) ? Cine cunoaste un vopsitor bun in Bucuresti sau in apropiere de Bucuresti ?? sau o lasi asa si mergi cu ea cum e...o sa cazi si tu, nu exista motociclist care sa nu fi cazut macar o data.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_ionut Postat Aprilie 23, 2012 Autor Share Postat Aprilie 23, 2012 sau o lasi asa si mergi cu ea cum e...o sa cazi si tu, nu exista motociclist care sa nu fi cazut macar o data.. eu as lasa-o asa ... dar parca imi e rusine sa ies cu ea asa pe strada :-D Depinde si de cat m-ar costa sa o vopsesc . Daca ar fi o suma cat de cat , mare ...sigur as las-o asa momentan ; dar daca nu m-ar costa mult o fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 eu as lasa-o asa ... dar parca imi e rusine sa ies cu ea asa pe strada :-D Depinde si de cat m-ar costa sa o vopsesc . Daca ar fi o suma cat de cat , mare ...sigur as las-o asa momentan ; dar daca nu m-ar costa mult o fac stai linistit, eu cu cbr'ul am iesit cu carenele zgariate si sparte/fara carene laterale si am mai iesit si cu carena fata prinsa cu soricei...deci eu zic ca nu e o problema.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_ionut Postat Aprilie 23, 2012 Autor Share Postat Aprilie 23, 2012 stai linistit, eu cu cbr'ul am iesit cu carenele zgariate si sparte/fara carene laterale si am mai iesit si cu carena fata prinsa cu soricei...deci eu zic ca nu e o problema.. Mersi de sfat ! Probabil ca o voi lasa si eu asa Pana la urma conteaza cum merge , nu cum arata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 las'o asa daca nu o vopsesti sau foliezi, daca era sparg grav mai spuneam sa o schimbi dar asa.. nu are nici un rost, e ceva minor si vopsitul te ajunge undeva la 150-200 E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_ionut Postat Aprilie 25, 2012 Autor Share Postat Aprilie 25, 2012 las'o asa daca nu o vopsesti sau foliezi, daca era sparg grav mai spuneam sa o schimbi dar asa.. nu are nici un rost, e ceva minor si vopsitul te ajunge undeva la 150-200 E O sa o las asa ..cel putin pentru o perioada de timp . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate