Sari la conținut

alex_dr

Membru
  • Număr conținut

    434
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alex_dr

  1. alex_dr

    Yamaha XT660X

    Eu sunt din salaj, si chiar aveam in plan sa le schimb tobele originale. » Post actualizat in 22 Sep 2017 05:50 Duminică dupa viitura card mi-a luat tabla de pe o poarta de la garaj am vrut să pornesc xt si cand pun contactul surpriza nu mi se aprinde becul de la neutru, am tras mândră de abreaj si cand apas pe butonul de start nimic,nu învârte motorul,dacă ar fi problema din cipul din cheie ar trebui să invarta motorul dar sa nu pornească. La mine nu se intampla nimic sa fi ajuns apa la ceva contacte , a mai pățit careva? » Post actualizat in 22 Sep 2017 05:50 Duminică dupa viitura card mi-a luat tabla de pe o poarta de la garaj am vrut să pornesc xt si cand pun contactul surpriza nu mi se aprinde becul de la neutru, am tras mândră de abreaj si cand apas pe butonul de start nimic,nu învârte motorul,dacă ar fi problema din cipul din cheie ar trebui să invarta motorul dar sa nu pornească. La mine nu se intampla nimic sa fi ajuns apa la ceva contacte , a mai pățit careva?
  2. vand o mobra hoinar cam ciobanita(baiatul de la care am luat-o era cioban) motoreta porneste vopsita din pensula roti cu spite indoite cam amarata, insa mai am pe langa un cadru bascula aripa spate un motor complet care are toata ciuloasa rupta, dar are scanteie si ar trebui sa porneaca si el, plus alte maruntaie(vreo 2 carburatoare aprindere scrite si altele) am dat pe ea 400 roni in iarna cam ata vreau si acuma.poze mai greu fiindca nu reusesc sa le descarc de pe telefon.
  3. in spania se renicalisa daca imi aduc bine aminte.era si lista de preturi undeva pe la 200 euro te costa. si daca au pe stock cilindru ca si altau iti trimit altul, nu trebuie sa astepti sa til refaca pe altau.
  4. alex_dr

    Yamaha XT660X

    salutare din cauza unor probleme din pacate si cu parere de rau imi vand xt.pret 2500 eur negociabil.poze in anunt:https://www.olx.ro/oferta/yamaha-xt660x-ID8bCYT.html#9ab93813ab
  5. alex_dr

    Bursa SuperMoto

    salutare vand yamaha xt 660 x din 2006.pret 2500 euro negociabil.motocicleta este inmatriculata fara asigurare.poze in anunt:https://www.olx.ro/oferta/yamaha-xt660x-ID8bCYT.html#9ab93813ab
  6. eu iti recomand yamaha xt660x nu e super moto pur sange dar sunt foarte fiable, piese la preturi accesibile,ciclistica buna, poti merge si la drumuri lungi cu ea, are un motor ce exipeaza vreo 6-7 modele de motociclete.
  7. la motorul in 2 timpi nu ieste segment de compresie segment de radere sa nu mai zic de ungere.pot fi cu un singur segment cu doi sau trei in functie de constructor.trebuia sa iti dea o schita de montaj unde sa iti explice pozitia fiecarui segment, 80 din cazuri nu conteaza cum se monteaza fiindca sunt identici.iar cat va tine motorul in functie de cum il exploatezi, cand se uzeaza aleza si trecut la cota mai mare, fiindca e din fonta, se ovalizeaza apar zgarieturi daca era din nicasil era alta mancare de peste.
  8. mai era si ij jupiter racit cu aer fortat cu turbina.pacat ca nu mai gasesc un filmulet pe youtube cu el. si iara exista planeta sport in tara?
  9. cumpar o aprindere complecta de minsk, stator rotor si napolitana.multumesc
  10. am un grup de tula daca intereseaza pe cineva.momentan e desfacut sa il curat si sa schimb 2 rumenti. plus o pereche de jante.
  11. alex_dr

    Yamaha XT660X

    pentru cei cu problema cand bagi mana in gaz si moare chiar daca e ambreajul tras, eu am rezolvat problema schimband bujia.
  12. cat timp biela nu se poate demonta de pe arborele cotit prin desfacerea a doua suruburi, ci doar prin alte procede(depresare) este ambielaj si dupa ce se iela?belele monteaza biela trebuie centrat sa nu aiba batai, iar daca biela/belele se desfac ,atunci este arbore cotit sau vibrochen. eu azi am trimis la baia mare un abielaj de honda trx 400 sa ii schimbe biela ca era uzata teoretic maine il primesc inapoi si iti zic calitatea lucrarii si pretul, practic mai vedem daca pe maine e gata nr celor de la baia mare 0742 418 097 nustiu cum ii cheama sau numele firmei » Post actualizat in 01 Sep 2016 14:27 iar ca si constructie intre cele doua nu e mare doar ca are cel de 4t canale pentru ungere a rulmentului cu ace de la biela.
  13. alex_dr

    Yamaha XT660X

    exact aceeasi faza imi face si amea insa doar cand stau la stop,trag ambreajul si cand accelerez imi moare brusc.problema e ca ma face de rusine
  14. rotile sunt de piaggio ciao,cea de spate are un reductor si frana pe partea ci clichetul
  15. la tine e sitemul d pornire problema.tin minte ca si eu ma chiunuiam si nu intelegeam de ce nu merge,cum zicea colegul acolo jos e un arc care trebuie sa il comprimi umpic sa intre carcasa racului jos, pui pedala si apesi in spate putin si o sa vezi ca merge.succes!!
  16. am si eu o rugaminte la un coleg din bucuresti.in luna decembrie a anului trecut am achizitionat un ij planeta 5 la care am cartea si talonul,am incercat sa dau de proprietar trimitandu-i o scrisoare insa nu a raspuns. si deacea daca este cineva dispus sa mearga la el acasa sa vorbeasca cu el si sa ma sune sau macar un numar de telefon,ca sa lamuresc treaba cu actele ei.ofer pentru serviciu o suma de banuti. multumesc.
  17. sincer nu stiu ce bucsa/camasa merge, cilndru nu cumva e cu nicasil?ca se poate face bucsa si se strunjenste cilindru aia e partea adoua da nu se merita doar daca gasesti pe internet
  18. a luat cx de dincolo la vreo 100 de euro si dupa si-a batut joc de ea, cum sa pui cauciuc de cross, numa in romania vezi toate jfurile la niste scoruri de numa cand privesti pretul lesini. asa e si cu piesele de comunista cand ma uit pe olx numa preturi astronomice pe niste motoare care acu 7 ani se aruncau a remat cu tona.eu zic ca mai mult de 200 euro nu merita.tare bateria sunt curios cati amperi are!
  19. toate dellorto PHB se regleaza amestecul de benzina ce il da in aer pentru corectii la 2.5 ture si poti sa ii mai dai un sfert de tura daca nu iti place si simti lipsa de putere. vezi ca ciuiul ponto are pentru inchidere etansa un varf din cauciuc special vezi sa nu fie piscat iar scaunul lui uitate atent sa nu aiba uzura o sa observi daca are, pe conicitatea lui un inel de uzura care e inegal atunci nu o sa iti inchida bine.a vezi ca carburatoarele mai au obiceiul chiar daca le cureti sa ramana blocat plutitorul pe deschis loveste corpul lui du o cheie si o sa observi ca isi reviene.surubul mare e pentru relantii, il setezi cu motorul pornit la cald la 1700 2000 ture iar cel care e mai infundat pilot screw se numeste daca il cauti in manual.
  20. alex_dr

    Yamaha XT660X

    cam cat te-au costat anvelopele la ea?si eu am vopsit codita si masca far ca nu aveam incotro.
  21. am eu doi cilindri chiuloase pistoanele unul cu o problema in stare buna plus alte piese de jupiter 5
  22. alex_dr

    Yamaha XT660X

    asa e si la mine.tebuie cauciucuri am servisat furca sa retapitez saua, placute fata ,schimbat ulei, am schimbat acel cuplaj elastic de la roata, trebuie sa vopsesc codita si masca fata si cine stie ce mai apare plus ca transportul a fost cat la o masina asta e.si frana de motor asa e la ele grija mare.
×
×
  • Creează nouă...