LKss Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Va salut! Am un CBR F2 '94. Stiti vreun mecanic bun care sa regleze carburatoare? Cum imi dau seama daca trebuie reglate sau nu? Ce beneficiu aduce operatiunea? Cat costa (aproximativ). Va multumesc, cu respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator EduardS Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 Va salut! Am un CBR F2 '94. Stiti vreun mecanic bun care sa regleze carburatoare? Cum imi dau seama daca trebuie reglate sau nu? Ce beneficiu aduce operatiunea? Cat costa (aproximativ). Va multumesc, cu respect. Salut,nu stiu nici un mecanic din zona care esti tu ,dar iti poti da seama daca carburatoarele trebuie reglate (sincronizate) cand mergi cu motoru la viteza constanta si nu iti merge lin.Ex: Mergi cu motoru in treapta a 3-a ti viteza constanta la 50 si deodata ba te smuceste,ba iti merge inecat . Beneficiu operatiunii ,este acela ca motoru iti merge foarte bine,fara bruscari sau alte cele. In Timisoara,cineva mi-a cerut 150 Ron ,pentru curatat + sincronizat carburatoarele. Sper ca te-am ajutat si ti-am adus sfaturi ok . Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nimsocutt Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 Subscriu la cele spuse mai sus. Si in Iasi tot cam atat costa,cam toata tara cred ca e la acelasi pret curatarea+reglare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 incearca la userul tng, este din ciolpani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 incearca la userul tng, este din ciolpani Subscriu, este printre putinii care au o "jucarie" de masurat AFR. Daca o si foloseste la reglaje... asta nu mai stiu. Oricum, a nu se confunda sincronizarea cu reglarea. Ride SAfe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 Subt pe telefon si nu vad de unde esti in bucuresti cunosc eu un baiat f priceput cu toate sculele pt sincronizat ca la carte da-mi un pm daca e si iti fac rost de numar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
defcon Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Va salut! Am un CBR F2 '94. Stiti vreun mecanic bun care sa regleze carburatoare? Cum imi dau seama daca trebuie reglate sau nu? Ce beneficiu aduce operatiunea? Cat costa (aproximativ). Va multumesc, cu respect. Ti-am dat pm daca mai cauti om PRICEPUT care iti face curatare de carb +sincronizare .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate