MOTOSAPIENS Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Pe data de 11-13 mai in incinta Cora Drobeta Turnu Severin vom organiza o expozitie moto pentru toate categoriile de motociclete!! In cadrul evenimentului vom avea concursuri si concert MADICINE BAND Serbia (sambata,12 mai la ora 19,00) SUPER MOTO cupa DROBETA EDITIA 1 in 26 mai de la ora 9 pe Calea Tg.Jiu-lui zona Stomatologie... Vor fi si curse old moto,pocket bike si go-cart strecurate intre etape. Si in data de 1-3 iunie,peste exact o luna va incepe PARTY MOTO SAPIENS 2012,LA CENTRUL DE AGREMENT BALOTESTI,cu concerte live ale formatiilor PANDORA,THE SILVER SHINE,THESHADOW BIRDS si lista nu se opreste aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Suntem alaturi de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 (editat) Bravo Motosapiens! Voi face tot posibilul sa vin la cel putin una dintre manifestari... Editat Mai 1, 2012 de mianmar23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Bravo Motosapiens! Voi face tot posibilul sa vin la cel putin una dintre manifestari... Tot ce facem,facem pentru motociclisti si ne bucuram sa ne implicam, ajutati 100% de prietenii nostri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micriganel Postat Mai 6, 2012 Share Postat Mai 6, 2012 Se poate spune ca este un sezon bine condimentat (organizat) de baietzii nostri, MOTO SAPIENS Succes si vreme buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 (editat) Multumim ! chiar avem nevoie si inca o data MULTUMIRI tuturor celor care ne ajuta si ne sustin ! Editat Mai 7, 2012 de licinius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 (editat) Multumim ! chiar avem nevoie si inca o data MULTUMIRI tuturor celor care ne ajuta si ne sustin ! Felicitari ! Faceti treaba foarte buna. Anul trecut ne-am simtit extraordinar si presimt ca anul acesta va fi si mai frumos Editat Mai 7, 2012 de theos_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Salutari prieteni ! Chiar daca nu la toate evenimentele organizate de voi o sa pot sa vin, dar la intrunirea de la Balotesti am sa fac tot posibilul sa fiu prezent ( eu si cei citiva prieteni pe care cred ca i-am convins ca merita sa vina si ei ). Dupa ce anul trecut m-am simtit extraordinar la voi anul asta trebuie sa revin neaparat !!! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate