glido Postat Mai 7, 2012 Autor Share Postat Mai 7, 2012 acum e oficial .Nu are RCA ! politia i-a retinut talonul. Iar eu sa recuperez ceva din daune va trebuii sa dau drumul la proces .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glido Postat Aprilie 3, 2013 Autor Share Postat Aprilie 3, 2013 si dupa aproape un an avem si primul termen la judecatorie. In rechizitoriu eu sunt parte vatamata iar el inculpat pt vatamare corporala grava (peste 50 zile tratament) in urma accidentului produs ca urmare a depasiri neregulamentare in loc nepermis(intersectie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 sa nu te dai batut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry_ss Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 Multa bafta cu procesul ! Roaga avocatul sa te tina la curent, si impreuna sa fiti atenti la ce chichite ar vrea sa faca mosul cu Dacia... Eu zic ca meriti dreptate, si as cere chiar daune pt ca nu ai mers cu motorul atata timp (poti sa il declari ca singur mijloc de deplasare,etc). Sa ne tii la curent, cu toate ca o sa dureze ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glido Postat Aprilie 8, 2013 Autor Share Postat Aprilie 8, 2013 merci de urari. cum sunt noutati le voi posta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate